ehf euro 2020

Hrvatska – Francuska – polufinale rukomet Euro 2020 – gdje gledati prijenos

Hrvatska i Francuska u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva! Malo tko se usudio prognozirati ovakav rasplet EHF Eura 2020… Hrvatska rukometna reprezentacija je samim ulaskom u drugi krug pa poslije u ovo polufinale postigla povijesni uspjeh.

A sada im se smiješi i jedna od medalja, a s obzirom na to što smo do sada doživjeli od naših rukometnih junakinja, sve je moguće. Hrvatska večeras igra utakmicu generacije, ali i utakmicu za povijest, jer nikada do sada ženska reprezentacija nije bila u polufinalu nekog velikog natjecanja. Ekipa koju vodi trener Nenad Šoštarić, koju su svi uoči puta u Dansku unaprijed otpisali, prva je to ostvarila.

Podsjetimo, na putu do ovog povijesnog polufinala hrvatske rukometašice su savladale reprezentacije Mađarske, Nizozemske, Srbije, Rumunjske i Njemačke, a izgubile su samo od Norvežanki. Pred njima je sada reprezentacija Francuske – jedna od najjačih ženskih rukomentnih ekipa svijeta. Francuskinje su se i tijekom svoje povijesti nakupile trofeja – imaju dva svjetska zlata, jedno europsko i jedno olimpijsko te tri europska srebra.

Ali bez obzira na to što god se dalje bude događalo, moramo napomenuti kako su hrvatske rukometašice već sada postigle povijesni rezultat. Kako god prošle na današnjoj utakmici, treba im se nakloniti i od srca čestitati. A ponajviše treba čestitati Ćamili Mičijević, liderici hrvatske rukometne reprezentacije.

A više informacija o Hrvatskoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji doznajte na mrežnim stranicama na adresi hrs.hr.

Gdje možete gledati rukometnu utakmicu polufinala EHF Eura 2020 između Hrvatske i Francuske?

Rukometnu utakmicu Hrvatska – Francuska možete uživo gledati u petak, 18. prosinca 2020. godine od 17.50 sati na kanalima Planet Sport 1 i na Hrvatskoj televiziji na Drugom programu (HTV2) te na njihovoj internetskoj platformi HRTi i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.


PROČITAJTE VIŠE:


Nadamo se da te na vrijeme nabavili svoj DVB-T2 digitalni prijamnik! Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Raspored utakmica polufinala i utakmica za 5. i 6. mjesto

  • 15:20 – Rusija – Nizozemska; utakmica za 5. i 6. mjesto, uživo (Planet Sport 1)
  • 17:31 – EP u rukometu, emisija (HRT2)
  • 17:50 – Hrvatska – Francuska; polufinale, utakmica uživo (Planet Sport 1 i HRT2)
  • 19:35 – EP u rukometu, emisija (HRT2)
  • 20:20 – Norveška – Danska; polufinale, utakmica uživo (Planet Sport 1 i HRT2)

EHF EURO 2020 – Posavec, Ježić & izbornik Šoštarić o utakmici protiv Francuske

EHF EURO 2020 – EKSKLUZIVNI gosti kod Ćamile na fotelji – KRALJICE ŠOKA!

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -