cibona - adria oil škrljevo - ht premijer liga - 2021

Cibona svladala Adria Oil Škrljevo 101-65 – svi su Vukovi dali koševe

Cibona je u 26. kolu HT Premijer lige u Draženovom domu bez puno muke svladali Adria Oil Škrljevo rezultatom 101-68. Rezultat je po četvrtinama bio 33-15, 24-11, 24-31 i 20-11. Vukovi su susret otvorili serijom 10-0 preko Roka Prkačina, Tonija Nakića i Krešimira Radovčića. Kako su utakmicu otvorili, istom silinom su i nastavili.

Pitanje pobjednika bilo riješeno već na poluvremenu. Tada je Cibona vodila Adria Oil Škrljevo sa 31 poenom razlike (57-26). Do kraja utakmice strateg Cibosa priliku je dao svima, a u strijelce se upisao cijeli roster. Vratio se i Damir Markota koji je zabio 12 poena (3sk, 1as), pratili su ga Radovčić (5sk, 9 as) i Prkačin (5sk, 2as) s po 11 poena. Trojac Planinić (3sk), Marić (2sk, 1 as) i Novačić (3sk, 3as) je zabio po 10 poena.

“Odigrali smo dobru natjecateljsku utakmicu, posebice u prvom poluvremenu. Ozbiljno smo shvatili protivnika, ušli u utakmicu na način na koji i trebamo. Na kraju je već prvo poluvrijeme odlučilo pobjednika što nam je dalo priliku da neke igrače i odmorimo, podijelimo minute. Igramo kao da nam je ovo prva i najbitnija utakmica, na taj način razmišljamo i tako se spremamo. Na kraju zaslužena naša pobjeda. Nemamo puno vremena za odmor, već se sutra krećemo pripremati za sljedeću utakmicu”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone. Više o Vladimiru doznajte na Wikipediji.

“Iako smo u jednom jakom tempu, danas smo odradili odličan posao. S pristupom možemo biti zadovoljni, imamo kvalitetu, bolja smo ekipa i pokazali smo to na terenu. Šveđo se vratio (Damir Markota, op.a.) i ozljede koje su nas mučile, nadam se da će konačno zacijeliti. Pripremamo se za iduću utakmicu. Ovo nam treba biti nit vodilja kako trebamo igrati i kakav pristup treba biti”, rekao je Igor Marić.

“Ušli smo nikako u utakmicu, bilo je negledljivo s naše strane, bez agresije, bez ičega. Prvo poluvrijeme smo primili 56 poena, to je bilo grozno. Utakmicu više nismo mogli ni gledati ni voditi i samo smo čekali kraj. Što je tu je, idemo dalje”, rekao je Damir Rajković, trener KK Adria Oil Škrljevo.

Video: Par brzopoteznih pitanja – 30 sekundi s Lovrom Gnjidićem!

Tagged