mario petrović - cibona zagreb - 2021.

Cibona ima novog predsjednika – Mario Petrović zamijenio Mladena Bušića

Skupština Košakaškog kluba Cibona jednoglasno je izabrala novog predsjednika, a tu dužnost će vršiti Mario Petrović. Dodajmo da su na Skupštini nazočili su svi njezini članovi. Zanimljivo je da je uoči samog imenovanja na mjesto predsjednika Mario Petrović postao je i članom Skupštine. Tako je zamijenio Daniela Peršića, koji je na mjesto člana Skupštine podnio ostavku. Novi predsjednik na poziciji čelne osobe Cibone naslijedit će Mladena Bušića, koji tu funkciju obnašao kroz proteklih pet godina.

Mario Petrović je poduzetnik te komunikacijski i marketinški stručnjak s više od 30 godina poslovnog iskustva. Suosnivač je i predsjednik Uprave Millenium promocije, agencije za odnose s javnošću i komunikacijski menadžment. Osnivač je, vlasnik te predsjednik Upravnog vijeća Visoke škole za komunikacijski i turistički menadžment Edward Bernays, jedne od najuspješnijih greenfield investicija u hrvatsko visoko obrazovanje. Dugogodišnji je član Nadzornog odbora Jadranka Grupe kao najvećeg turističkog lanca na Lošinju. Aktualni je predsjednik Nadzornog odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću kao krovne strukovne organizacije.

“Košarkaški klub Cibona je prava emocija koja je duboko utkana u srž i bilo svih građana grada Zagreba. Kao jedan od vodećih sportskih brendova na ovim prostorima Cibona je i dalje dio velike hrvatske sportske priče o uspjehu. Upravo zato je zadatak nas kao novog vodstva maknuti politiku iz Kluba, ali u Klub pod tornjem vratiti vjerne sponzore i još vjernije navijače. Također, želimo vratiti sve bivše Cibonine igrače i one koji ovom velikom klubu žele iskreno dobro i uspjeh. Cibona i Grad Zagreb oduvijek žive za košarku. Tako je bilo prije, a uvjeren sam da će tako biti i u buduće. U poslovnom smislu klub treba novi početak i čiste račune. To je ključan preduvjet da bi se ovaj košarkaški klub mogao vratiti na mjesto koje i zaslužuje”, rekao je Mario Petrović. Više o povijesti Cibone doznajte na stranicama Wikipedije.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -