radio 808 / radijski voditelj ilko čulić / 2021.

Projekt Ilica: Q ART / Sve boje Ilice: Radio 808 privremeno seli na Britanac

Radio 808 će od ponedjeljka, 13., do subote, 18. rujna 2021. godine, “u punoj radnoj spremi” biti dio “Projekta Ilica: Q’ART / Sve boje Ilice”. A zadaća tog projekta je “ukazati građanima i posjetiteljima na svu šarolikost najduže zagrebačke ulice – Ilice – i njenog Britanskog trga.

808 u sklopu projekta djelovat će kroz live javljanja s Britanca svakoga dana od 16 do 18 sati. Jedno će srijeda biti posebna. Naime, tada će se glazbena, kulturna i ostala zbivanja u Ilici prenositi od 16 do 17:30 sati.


Iz režije instalirane na Iličkom trgu, kako su Britanac nazivali stari Zagrepčanci, javljat će se legendarni poznavatelj etera i radijske forme Goran Pirš Piro i mlada nada voditeljskih voda Marcela Kokot. Za glazbeni dio programa zaduženi su Ilko Čulić i D-Gree.

Radio 808 vas poziva da postanete radijski voditelj na jedan dan

U srijedu, 15. rujna, svi veliki i mali koje zanima kako je to biti radijski voditelj, dođite na Britanac! Iz prve ruke saznajte kako izgleda pogled iz radijske režije, a moći ćete sudjelovati u edukativno-zabavnom programu Postani voditelji na 1 dan. U male tajne voditeljskog zanata uputit će vas Piro i Marcela.

Vrata režije za projekt Postani voditelj na 1 dan bit će za sve zainteresirane otvorena od 17:30 do 18:45 sati. A sva javljanja s Britanca pratite na novoj zagrebačkoj radijskoj frekvenciji 93,9 MHz ili na streamu Radija 808.

Tagged