pocket palma - sjećanja - 2020.

Pocket palma vas vodi na nostalgično putovanje dirljivim spotom “Sjećanja”

Nakon rasprodane i maestralno izvedene promocije debitantskog albuma u Tvornici Kulture, Pocket palma pripremila nam je novi video spot za singl “Sjećanja”. To je savršena i jedinstvena utjeha koja će nam pomoći da prebrodimo ovaj neobičan životni period.


Pjesma i video spot zajedno nas vode na nostalgično putovanje u prošlost. Sjećanja će nas natjerati da se prisjetite svojih ljetovanja iz djetinjstva i ljubavi iz tinejdžerskih dana. Ali i video igrica i filmova otprije dvadesetak godina. Anja Papa i Luka Vidović ovaj put u video uključuju i svojeg gitaristu Brunu Žabeka s kojim je Anja od malih nogu bliska.

Pocket palma u svom videu Sjećanja prvi put nam pruža intimniji uvid u njihove živote iz prošlosti i sadašnjosti, kroz snimke iz djetinjstva popraćene novim vizualima kojima pokazuju kako se od tada puno toga promijenilo. No, vidjet ćemo da i u današnje vrijeme uspijevaju zadržati tu dozu zaigranosti u svakodnevnom životu. Ovaj su video pripremili sami i uz malu pomoć svojeg fotografa i snimatelja Benjamina Strikea. Više o ovom synth-pop bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Pocket palma – Sjećanja

Tagged