ti, ja i moja mama - dolaziš mi s pola srca - 2020

Bend “Ti, ja i moja mama” govori o predanosti u odnosima u singlu “Dolaziš mi s pola srca”

“Dolaziš mi s pola srca” pjesma je o potrebi da se u partnerski, ljubavni ili prijateljski odnos uđe s cijelim srcem, bez rezervi i “figi u džepu”. Ovom pjesmom bend “Ti, ja i moja mama” nakon jednogodišnje stanke opet kreće s radom. Pjesmu prati i video spot u kojem glavne uloge igraju mlada trenerica Andrea Vidović i konj Strujica. Odnos trenerice i konja u spotu metafora je iskrenog harmoničnog odnosa izgrađenog na međusobnom poštovanju i povjerenju.

“Jako volimo ovu pjesmu i zapravo ona je bila okidač za ponovno okupljanje benda. Dugo smo radili na aranžmanu, trudili se dobiti željenu atmosferu. Berko je odlično odradio miks i jako smo zadovoljne zvukom. Također imamo novog basistu, Nikolu Jerkovića koji znatno doprinosi kvaliteti svirke i aranžmana”, rekla je Ana Opalić.

“Ideja za snimanje spota bila je zapravo Martinina, ona se sjetila “frendice od frendice koja obožava konje i radi s njima”. Suradnja s Andreom Vidović bila je iznimno ugodna, snimanja su išla s nevjerojatnom lakoćom, nekako spontano sve se posložilo na najljepši mogući način. Nosile smo mrkvu i jabuke za Strujicu koji se bojao drona, zato u spotu imamo jedva dva kadra s dronom. Ivana Pozojević, vlasnica Rancha Lipi Cavallo u Ježdovcu, jako nas je lijepo primila i ustupila nam velikodušno Strujicu za snimanje. I Ivana i Andrea svojevrsne su “šaptačice konjima” ili kako bi Andrea rekla “slušačice konja”. Njihov način rada s konjima zasniva se prije svega na empatiji, poštovanju prema konju i zapravo prijateljstvu. Sve u svemu, jedno jako lijepo iskustvo”, dočarala je Ana Opalić atmosferu sa snimanja.

Bend Ti, ja i moja mama nastavljaju s radom, a nakon pjesme Dolaziš mi s pola srca pripremaju još dva singla te nastavljaju s probama, unatoč teškoj aktualnoj situaciji s koncertima zbog pandemije korona virusa.

Ti, ja i moja mama – Dolaziš mi s pola srca

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -