tebe tražimo 2019 / centar za razvoj mladih

Centar za razvoj mladih u procesu regrutacije primio 26 volontera

Ovogodišnje regrutacije Centra za razvoj mladih (CERM) opet su otvorile vrata novim volonterima. Upravo ambiciozni studenti i mladi željni stjecanja praktičnih iskustva i znanja iz poslovnog svijeta prepoznali su Centar za razvoj mladih kao priliku za profesionalni, ali i osobni razvoj te kao kvalitetnu pripremu za rad na tržištu. Od osnutka udruge njome je prošlo preko 500 volontera koji su u suradnji s kolegama, ali i s onima s malo više iskustva, radom, ali i druženjima sakupili brojna vrijedna znanja iz područja medija ističući volontiranje kao bitan korak ka profesionalnom usavršavanju.


Važno je napomenuti da su ovakve mogućnosti dostupne svima jer CERM svojim djelovanjem pokriva sve studentske gradove, što doprinosi raznolikosti njegovih projekata i sadržaja.

Posljednjim regrutacijama CERM je primio 26 volontera, a udruga broji gotovo 100 aktivnih volontera iz svih dijelova Hrvatske. Zainteresirani su se prijavljivali za jedan od volonterskih programa u sklopu 5 odjela kroz koji djeluje 9 timova (novinarski tim, lektorski tim, community menagement, odjel za ljudske resurse, tim za odnose s javnošću, multimedija i dizajn, web-administracija, tim za društvenu suradnju te tim za marketing).

O Centru za razvoj mladih

Centar za razvoj mladih je udruga osnovana 2012., nastala kao odgovor na sve izraženiju potrebu mladih i studenata da se opskrbe pravodobnom i kvalitetnom informacijom, a temljem zamisli o osnivanju središnjeg studentskog portala Studentski.hr, koji se pokazao kao bitna platforma za društvo u cjelini.

Udruga je od svog osnutka provela desetak projekata od kojih svakako treba spomenuti Maraton karijera, Dan knjige i natjecanje Pokretač.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged