shoes point | importanne centar zagreb | 2019.

Shoes point Importanne – hrvatski brand obuće i modnih cipela otvorio svoju prvu ekskluzivnu prodavaonicu!

Shoes point, hrvatski brand ekskluzivne obuće i modnih cipela, u zagrebačkom Importanne centru otvorena je svoju prvu ekskluzivnu prodavaonicu! Ako je nogomet za muškarce jedna od najvažnijih sporednih stvari na svijetu, onda je to za žene zasigurno moda… A modni dodaci su doista prava poslastica. Ako se radi još o cipelama, za koje će vam žene sigurno reći da im “uvijek treba još jedan par” i da ih “nikada nemaju dovoljno u svom ormaru”, onda je Zagreb, hrvatska metropola, nakon Milana, New Yorka, Londona i Pariza dobio svoj pravi i istinski “raj za žene”.

Ne sumnjamo da će ova nova poslovnica Shoes Point u Importanneu na Glavnom kolodovoru privući brojne pripadnice ljepšeg spola. Želite li prošetati subotnjom špicom i pokazati se ili jednostavno osjećati se ugodno u lijepoj obući, na pravom ste mjestu. Tu ćete naći doista raznovrsnu ponudu cipela za zaista svaku priliku.

A da je ponuda cipela doista vruća moglo se vidjeti na otvorenju prve u nizu prodavaonica kojem su prisustvovale i brojne zvijezde. Alka Vuica, Uršula Tolj, Ivana Mišura, Antonela Malis i Ivančica Pahor su za sebe odabrale par najljepših cipelica. Shoes Point Importanne se nalazi na Trgu Ante Starčevića 7 u Zagrebu, a sve ostale informacije provjerite na njihovom Facebook profilu.

Tagged