zoran predin | 2024.

Zoran Predin svoju glazbenu čaroliju pod nazivom “Zoran pjeva Arsena” ponovo donosi u Lisinski i to u subotu, 12. listopada 2024. godine

Zoran Predin, slavni slovenski kantautor, u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski u subotu, 12. listopada 2024. godine, donosi glazbenu čaroliju pod nazivom “Zoran pjeva Arsena”. A po mnogočemu poseban, ovaj projekt izdvaja spoj ljepote i tragedije, prolaznosti i vječnosti, kroz vrhunske glazbene umjetnike.
Tako su Arsen Dedić, Zoran Predin, Damir Kukuruzović Django Group, Matija Dedić i napose Bruno Urlić, na “jednom mjestu”. A svi oni su garancija izvrsnosti i stvaranja nečeg posebnog i nezamijenjivog.

Dvanaest pjesama po izboru Zorana Predina, snimljenih u gypsy swing aranžmanima s Damirovim Django groupom te violinistom Brunom Urlićem, dale su novo ruho Arsenovim klasicima kao što su Kuća pored mora, Moderato Canatbile, Ni ti, ni ja, Imenom sam tvojim zvao ili Pamtim samo sretne dane. Sam projekt je dobio po istoimenom albumu kojeg su zajedno snimili Zoran Predin i Damir Kukuruzović Django Group. Podsjetimo, album je snimljen kao posveta neprežaljenom Arsenu Dediću. I dodajmo, 2020. godine bio najprodavanije hrvatsko izdanje! Nažalost, iste godine je prerana smrt Damira Kukuruzovića prekinula promocijsku turneju koja se nastavila godinu dana kasnije.

Zoran pjeva Arsena tako je postao posveta i Arsenu i Damiru. A projekt nailazi na jednako oduševljenje kod Arsenove, Kukuruzovićeve i Predinove publike. Spomenimo da je na četiri pjesme gost, kako na albumu, tako i na nastupima uživo, Matija Dedić, koji je svojim glazbenim umijećem zaokružio cijeli projekt i dao mu autentičnost. Ovo je doista koncert koji ne želite propustiti. Dođite u subotu, 12. listopada 2024. godine u Lisinski gdje vas očekuje čarobno veče. Više o Zoranu Predinu doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django Group – Ako priđeš bliže (zagrli me)

Tagged