jonathan - everyone else is ok | 2024.

Jonathan, riječki pop rock bend, objavio svoj dugoočekivani album “Everyone else is OK”

Riječki pop rock bend Jonathan objavio je svoj dugoočekivani studijski uradak, album naziva “Everyone else is OK”. “Novi album sniman je tijekom zadnje četiri godine, a nastao je kao odraz vrlo turbulentnog vremena u kojem živimo”, poručuju članovi benda Jonathan. I dodajmo, sniman je, miksan i masteriran u studiju GIS i u prostoru za probe benda pod dirigentskom palicom prijatelja i producenta Mateja Zeca. Cover albuma je osmislio i realizirao bend Jonathan uz Mladena Stipanovića iz studija Smart 69.

Album Everyone else is OK donosi 11 pjesama koje autorski potpisuju svi članovi benda Jonathan. Podsjetimo, novi album je već najavljen singlovima Coming on hard, Darling, Falling, Have it all i One minute. Ovom popisu pjesama dodan je i singl We don’t need koja otvara album te Be right here, Sometimes, Million, Oh my god i Mirror, koja zaokružuje priču oko albuma.

Dugoočekivani album Everyone else is OK prvi je nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja To Love / To Hold iz 2018., hvaljenog od strane glazbene kritike i publike. Umeđuvremenu je Jonathan bio izuzetno koncertno aktivan bend. Također, osvojio je i Rock&Off nagradu za najboljeg koncertnog izvođača, a rasprodao je i nova vinilna reizdanja svojih starih albuma. I dodajmo, objavu novog albuma pratit će dvije velike koncertne promocije. Ona zagrebačka u Tvornici kulture te domaća riječka u Pogonu kulture. Više o tim koncertima doznajte ovdje, a sve što vas zanima o ovom bendu doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO: Jonathan – Darling

Tagged