grupa "svemir" zagreb - 2020

Zagrebačka rock četvorka “Svemir” nastupa na Močvarnoj terasi i u novom sastavu promovira album

Njihovi članovi su u raznim sastavima stali na pozornicu Močvare, a sada nam se zagrebačka četvorka “Svemir” vraća u novoj postavi i s albumom “Strah od dubine”, koji je jednoglasno ocijenjen njihovim do sada najboljim ostvarenjem. Zagrebačka rock četvorka “Svemir” pojavila se na sceni svojim istoimenim demo / debut albumom još 2012. godine i od onda za njih nema stajanja: odsvirali su na desetine koncerata u klubovima i na festivalima diljem regije, uključujući i nastupe prije poznatih imena americane kao što su Amy LaVere i Steve Wynn te zapažene nastupe na festivalima HGF i Demofest na kojima su se plasirali u finale. Do sada su objavili četiri hvaljena albuma, a mediji njihov zvuk nerijetko uspoređuju s onim Neil Younga ili Grama Parsonsa. Aktualno izdanje “Strah od dubine” objavljeno je 2019. godine pod okriljem Mast produkcije, a ističe se po tome što je snimljeno uživo, što je dodatno naglasilo njegovu intimističku prirodu.

Bend u Močvaru dolazi u sastavu Zvonka Obajdin, Daniel Rodik, Matko Boršić i Helena Ernoić, a osim aktualnog albuma Strah od dubine, podsjetit će i na neke svoje starije, ali još uvijek omiljene pjesme.

Koncert grupe Svemir održat će se u četvrtak, 1. listopada 2020. godine na Močvarnoj terasi. Vrata kluba se otvaraju u 20, a koncert počinje u 21 sat. Ulaznice možete kupiti na u pretprodaji po 30 ili na blagajni kluba po 40 kuna.

Svemir – Zadnja djevojka atomskog doba


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -