deez nuts & upset | močvara zagreb | 2022.

Deez Nuts, australski hardcore prvaci, nastupaju u Močvari u utorak, 5. srpnja 2022. godine

Australski hardcore prvaci Deez Nuts dolaze u utorak, 5. srpnja 2022. godine u Zagreb, a prije njih nastupit će zabočki .upset! Mjesto radnje je klub Močvara, a ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 120 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu. Dodajmo da će na dan koncerta, ukoliko koja ostane, ulaznica koštati 140 kuna.

Deez Nuts su osnovani 2007. godine u australskom gradu Melbourneu. Momci su jedno od najistaknutijih imena svog žanra na svijetu, a do sada imaju izdanih šest albuma i jedan EP-om. Posljednje izdanje naziva You Got Me Fucked Up promovirat će ovom prigodom, ali bit će to prilika i za čuti najveće hitove iz dosadašnje diskografije. Bend čine vokal J.J. Peter, gitarist Matt Rogers aka Real Bad i bubnjar Alex Salinger. Deez Nuts možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

.upset je hardcore bend iz Zaboka nastao 2002. godine kada su krenuli svirati u garaži kako bi potakli lokalnu underground scenu. Do sada su snimili dva demo, tri studijska i jedan EP album. Odsvirali su mnoštvo koncerata i dijelili pozornici s hardcore veličinama kao što su Madball, Pro-pain, First Blood, Slapshot i drugi. Odlikuju ih moćni hardcore riffovi, tekstovi potkrijepljeni kritičkim pristupom svim vrstama socijalne nepravde. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Deez Nuts – Crooked Smile | .upset – Dark Times

Tagged