lovorka sršen - delta | 2020.

Lovorka Sršen, novo ime na glazbenoj sceni, nastupa u zagrebačkoj Booksi u četvrtak, 1. listopada 2020. godine

Lovorka Sršen novo je ime na hrvatskoj kantautorskoj sceni. Iako je već glazbenim znalcima poznata po suradnji s bendovima “Kensington Lima”, “Yo Soy Tu Madre” i “Nan DeSKA?!”, s pjesmom “Delta” se u rujnu 2020. godine po prvi puta predstavila kao samostalna glazbenica. Glazbu za singl “Delta” potpisuje Josip Radić, poznatiji kao dio Valentina Boškovića i frontmen benda Kensington Lima, tekst sama Lovorka, a produkciju jedan od najboljih producenata mlađe generacije, Jere Šešelja. S obzirom na komentare glazbene javnosti Lovorka Sršen je već s prvim singlom osvojila simpatije publike, ali i kritike.

“Predivna, sanjiva, pjesma za repeat sve dok ne zamirišu borovi negdje u ladicama nostalgije za ljetom. Kad se udružiš s Josipom Radićem iz benda Valentino Bošković, to valjda tako ide, uđe ti pod kožu” napisao je Ziher.hr o pjesmi Delta, a o njoj Music Box smatra: “Osjeti se taj poseban ugođaj kojeg najviše stvara pedal steel gitara i podsjeća nas na prekrasne southern rock zvukove. Lovorka je napisala jako lijepi tekst koji se idealno uklopio u već sanjivu melodiju. Zahvaljujući tome mnogi će prigrliti njezin izričaj i nestrpljivo očekivati nešto novo… Za svaku pohvalu.”

Lovorka Sršen će po prvi puta uživo kao samostalna glazbenica, uz pratnju Josipa Radića, nastupiti u četvrtak, 1. listopada 2020. godine s početkom u 20 sati, u sklopu programa Škrabica u zagrebačkoj Booksi (Martićeva ulica 14 d). Osim predstavljanja prvog singla za svoj nastup pripremaju AAA strategiju – red autorskih, red americane i red zaboravljenih aseva. O Lovorki doznajte više na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO: Lovorka Sršen – Delta

Tagged