zagreb beer fest 2024

Zagreb Beer Fest 2024 | Sedmo izdanje glazbeno-gastro-pivskog festivala održava se na Trgu Franje Tuđmana od 23. do 26. svibnja

Ovogodišnje, sedmo izdanje glazbeno-gastro-pivskog festivala Zagreb Beer Fest, održavat će se od četvrtka do nedjelje, od 23. do 26. svibnja 2024. godine. A kao i svake godine do sada, očekuje vas izvrstan glazbeni line up. Tako ćete moći uživati u skladbama TBF-a, Vojka V, Miach, MORT-a i IDEM-a. No, uz njih nastupaju i Edo Maajka, Svemirko, z++, Kawasaki 3P, Vizelj, Kuzma & Shaka Zulu.

A kao šlag na tortu dolaze i Ministranti, Rimljani ite doma, Nemanja, Hiljson Mandela, Mašinko, Čuvarkuća te Špiro & Tej. Sva ova imena savršena su pozivnica da dođete na Trg dr. Franje Tuđmana. Ali i da uživate na ovom proljetnom open-air festivalu u centru grada Zagreba. I napomenimo da se već sada zna da će se u ponudi ovog pivskog festivala znanog i kao Zagreb Beer Fest 2024 naći više od 180 vrsta piva!

A ta sva piva će doći iz asortimana industrijskih, ali i brojnih malih craft pivovara. Također, kako smo već naveli, posjetitelji će moći uživati i u nizu besplatnih koncerata na otvorenom. A čut ćete zaista svašta – od urbanih, rock, pop i hip-hop ben žanrova. Ukratko, svi ljubitelji vrhunske glazbe, dobrog piva, još bolje hrane i druženja na otvorenom i ovog će proljeća moći uživati na ovog pivskom festivalu. A sve što vas dodatno zanima o manifestaciji Zagreb Beer Fest 2024, doznajte to na službenoj Instagram stranici.

Tagged