fabuspot & studio | ilica zagreb | 2024.

FABUspot & studio | Jedinstvena beauty oaza smjestila se u samom centru Zagreba

Beauty multibrend FABUspot svečano je otvorio jedinstvenu parfumeriju i studio u centru Zagreba. Točnije, novi FABUspot & studio smjestio se u Ilici 26 i to na čak 400 kvadratnih metara na dvije etaže. Nakon Splita, Rijeke i Dubrovnika, ali i Srbije, Makedonije, BiH i Kosova, FABUspot je stigao i u Zagreb. A zagrebačka lokacija je najveća i jedinstvena. To je prva parfumerija gdje se na jednom mjestu mogu i kupiti proizvodi i dobiti kompletna beauty usluga.

Također, kupcima je dostupno i više od 70 premium brendova. Tu će naći brendove kao što su Jo Malone London, MAC, Tom Ford, La Mer, Clarins, Kilian, Bobbi Brown, Sensai, Lancome, Estee Lauder, Clinique, YSL, Wella Professionals, Davines, OPI… Ali zagrebački FABUspot & studio nudi i različite vrste usluga. tu možete doći na manikuru, pedikuru, frizuru, šminkanje, threading te na tretmane za njegu kože u specijaliziranim kabinama.

I napomenimo, FABUspot & studio Zagreb će prvi u regiji imati i statičnu Lancome beauty tech kabinu. A unutar nje će klijenti moći u potpunoj privatnosti uživati u vrhunskim tretmanima lica uz Lancome proizvode. Zanimljivo je spomenuti da će u poslovnici u Ilici biti zaposleno 15 osoba koji su educirani i certificirani u svojim područjima. Tako ćete tu naći od frizera koji su i službeni Wella Professionals i Davines edukatori pa do kozmetičarki i prodajnog osoblja. Sve dodatne informacije možete doznati na službenoj Facebook stranici ovog beauty brenda.

Tagged