z centar - advent u zagrebu 2022

Z Advent 2022 – provedite blagdane uz koncerte i nogometne utakmice u Z Centru

Provedite Advent u Zagrebu u Z Centru! A uz to, budite spremni i za prvi veliki koncert nezamjenjivih Zaprešić Boysa, ekskluzivan nastup Nereda i grupe Connect! Ozbiljan adrenalinski dodatak ovogodišnjem startu blagdanske sezone je i Svjetsko nogometno prvenstvo, kao i očekivanja na koji način će hrvatski reprezentativci iskoristiti ovo natjecanje i pokazati svijetu da mogu proizvesti pravo božićno čudo! Upravo zbog toga, prvi hrvatski trgovački centar nove generacije, zagrebački Z Centar, za otvorenje adventske ponude odabrao je datum 21. studeni – dan otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva!


Već u srijedu, 23. studenog, uoči prve utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije, organiziran je pravi spektakl. Nastupa nezamjenjiv navijački sastav – Zaprešić Boys. Uživajte uz Srce vatreno i njihove druge uspješnice, među kojima su i Samo je jedno, Neopisivo i Igraj moja Hrvatska. Naravno, u Z Centru su cijelo vrijeme organizirane i mnoge druge zabavne aktivnosti za cijelu obitelj. A dodajmo da se uoči druge utakmice nogometne reprezentacije između Hrvatske i Kanade koja se igra u nedjelju, 27. studenog, spreman ekskluzivan nastup Nereda i grupe Connect!

Naravno, sva događanja koja organizira Z Advent su besplatna!

Dječje predstave gledajte svaku nedjelju u 10 sati ujutro. A svake subote u 17 sati u suradnji s VBZ-om održava Čitaonica Djeda Božićnjaka. Za djecu željnu znanja i novih iskustava, pred sam Badnjak, u petak, 23. prosinca, organizirat će se Božićni kviz s Moranom Zibar iz popularne Potjere. U subotu, 17. prosinca, na pozornici Z Centra nastupa virovitički sastav Vatra. Tjedan poslije, u subotu, 24. prosinca, zabavljat će Vas zagrebački bend Soul Shadows. Za klupsku atmosferu će se u petak, 30. prosinca, pobrinuti hvaljeni DJ Claudio Madirazza.

Da brojne atraktivne adventske kućice s ponudom hrane i pića dodaju pravu bajkovitu čaroliju trgu Z Centra kojim se šire neodoljivi okusi i mirisi – prvog slobodnog trenutka uvjerite se i sami. Više informacija i detaljan raspored događanja potražite na mrežnoj stranici Centra na adresi zcentar.hr.

“Naš koncept otvorenosti prema van, kojim stanovnici brojnih gradskih četvrti dobivaju novo mjesto sa sadržajima, posebno je značajan upravo u blagdanskoj sezoni. A tada će biti i organizirano i zajedničko gledanje nogometnih utakmica na velikom ekranu. Na našem posebno uređenom trgu odvijat će se zabavni program koji će se direktno moći pratiti s adventskih kućica. Naravno, ljubitelji klizanja i ove godine mogu uživati u ovoj aktivnosti. No, od sada na terenu znatno prostranijem nego prošle zime s najpovoljnijom cijenom klizanja i najma opreme”, rekla je Mirna Čavrak Talapko, voditeljica marketinga Z Centra.

VIDEO: Adventski koncerti u Z Centru

Tagged