valentinovo u gondoli 2024 | žičara sljeme

Valentinovo u gondoli 2024 | Žičara Sljeme priprema bajkovitu atmosferu i jedinstven pogled na Zagreb koji će postati nezaboravni dio svake ljubavne priče

ZET ove, 2024. godine, za sve zaljubljene organizira “Valentinovo u gondoli” i to u periodu od ponedjeljka, 12., do petka, 16. veljače! Gondole sljemenske Žičare će za ovu prigodu biti posebno dekorirane stvarajući bajkovitu atmosferu, a vožnja u visine i jedinstven pogled na Zagreb postat će nezaboravni dio svake ljubavne priče. Dodajmo da će po dolasku na žičaru parove će dočekati šampanjac, ali i još jedno ugodno iznenađenje. A ono je intiman ručak ili večera uz noćenje u Tomislavovom domu, ovisno u odabranom paketu.

Osim romantične vožnje žičarom, na Gornjoj postaji bit će postavljen i photo point u obliku srca, kao savršeno mjesto za posebne fotke za društvene mreže. A za Valentinovo u gondoli u prodaji će biti tri komercijalna paketa. Paket 1 košta 32 eura, a uključuje prijevoz putnika žičarom i pjenušac za parove. Paket 2 po cijeni od 80 eura uključuje prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i ručak za dvije osobe u restoranu Tomislavov dom. A Paket 3 košta 135 eura i u njega je uključen prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i smještaj za dvije osobe u Standard sobi. I to na bazi jednog polupansiona (večera i doručak) u hotelu Tomislavov dom.

Šarm našeg Sljemena i romantična atmosfera u ukrašenim gondolama stvorit će trenutke koji će zaljubljenima zauvijek ostati u sjećanju. Stoga budite u našim gondolama ljubavlju obuZETi i pridružite se proslavi Dana zaljubljenih. Dodajmo da će Paket 1 biti u prodaji na blagajnama žičare. A za Pakete 2 i 3, zbog provjere smještajnih kapaciteta, bit će potrebno kontaktirati ZET. A to možete napraviti putem e-mail adrese marketing@zet.hr ili pozivom na broj telefona 01 3651 669. Više o Žičari Sljeme doznajte na mrežnim stranicama na adresi zicarasljeme.com.

Tagged