klapa partenca - srićo | 2024.

Klapa Partenca uoči Valentinova predstavlja pjesmu “Srićo”

Savršen put do svakog srca je upravo pjesma, a to dobro zna i splitska klapa Partenca. A ona tako u mjesecu ljubavi predstavlja videospot za njihov singl naziva “Srićo” uz poruku: “Neka vam spot i ova pjesma pomognu da još više volite!” I dodajmo, stihove pjesme “Srićo” napisao je Jerko Livačić, član klape Partenca. Za glazbu je zaslužan Mislav Biočina, dok aranžman potpisuje Eduard Botrić.

“Naš Jerko uvijek je inspiriran ljubavlju, a bio je vođen i idejom o često odabranim pjesmama za prvi ples na vjenčanjima”, poručila je klapa o pjesmi Srićo. A Augustin Tino Bilandžić inspiraciju iza pjesme satkao je u videospot. Hrvatska misica Ivona Vuković, koja se pojavila i u prošlom spotu Judi moji, očarala je pojavom i ovog puta.

“Objaviti ovo prije Dana zaljubljenih znanog i kao Valentinovo, bio nam je primarni cilj, a sve kako bi pjevajući ove stihove pomogli ljudima da čuvaju ili pronađu osobu koju istinski vole”, poručili su članovi Partence i za kraj dodali: “Zapjevajte skupa s nama voljenoj osobi da te nima ja bi ljubav prosija i osjetit ćete sigurno svo bogatstvo življenja u ljubavi!” Više o ovoj klapi doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Klapa Partenca – Srićo

Tagged