mayales - jedan mali dio tebe | 2024.

Mayales neodoljivim singlom “Jedan mali dio tebe” otvara novo poglavlje

Mayales predstavlja “Jedan mali dio tebe”, svoju novu pjesma na kojoj im se pridružuje Kristijan Beluhan, njihov stalni “vanjski suradnik”. Dodajmo da je ta pjesma prvi studijski uradak ovog benda nakon hvaljenog albuma “Domovina” kojeg su izdali 2021. godine. A “Jedan mali dio tebe”, radiofoničan pop singl, interesantan je kontrapunkt prethodnom albumu. On miješa elemente bossa nove s prepoznatljivim gitarskim prohodima Vlade Mirčete.

U ovom simpatičnom duetu Kristijana i Petra Beluhana pažnju privlači i tekst koji otkriva perspektivu kreativnih duša u svakodnevnim izazovima. A na ovoj pjesmi surađuje standardan tim suradnika, prije svega producentski dvojac Pavle Miholjević i Jura Ferina. A u svojih tri desetljeća postojanja, Mayalesi su nas naviknuli da svaka nova objava nosi i nova eksperimentiranja u beskonačnim žanrovskim rukavcima, ostavljajući dojam kako se Mayales svaki puta iznova traži i osmišljava. Odnosno, bježi od ponavljanja…

Pjesma Jedan mali dio tebe dolazi uz prateći videospot kojeg je realizirao tim predvođen Petrom Beluhanom, Nevijem Smajićem te sveprisutnim Mariom Borščakom. A tu su i Mario Petreković i Anton Weisz, dvojica neobičnih plesača u potrazi za vlastitom katarzom… Više o bendu Mayales doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Mayales – Jedan mali dio tebe

Tagged