symphonika on the rock | lisinski zagreb | 13.05.2024.

Symphonika on the Rock, spektakularna predstava u čast velikanima rocka, održat će se u Lisinskom u ponedjeljak, 13. svibnja 2024. godine

Symphonika on the Rock, spektakularna predstava u čast velikim legendama rocka, susreće simfoniju! Ukratko, klasično i suvremeno spajaju se u izvanrednom koncertu koji će se održati u ponedjeljak, 13. svibnja 2024. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Queen, Rolling stones, Pink floyd, AC/DC, Scorpions, Guns and roses, ali i sve ostale rock legende, u će simfonijskom obliku izvesti orkestar, rock grupa i solisti!

Zagreb, simfonija i rock javno se vole. Naime, nedavno održana dva rasprodana koncerta Symphonika on the Rock dokazuju koliko je ovaj spektakularni nastup orkestra, benda i solista oduševio publiku. Stajaće ovacije, ogromna potražnja za ulaznicama i višestruko pozivanje na bis potvrda je još jednom da Zagreb i dalje ima sjajan ukus za glazbu. A s obzirom da su se ulaznice za ova dva koncerta rasprodale u rekordnom roku, Vigna PR i Koda Events donose treći i poslijednji koncert Symphonika on the Rock. A taj novi termin je ponedjeljak, 13. svibnja 2024. godine u KD Vatroslav Lisinski!

Nakon Zagreba, Symphonika on the Rock nastavlja regionalnu turneju. Tako se vraća ponovo u Hrvatsku, točnije u riječki Zamet u petak, 17. svibnja 2024. godine. A to je dvorana, ali i grad, koji je uvijek disao i živio rock. Stoga je ovakav simfonijski aranžman samo fantastičan dodatak već sjajnom konceptu koncerta. A ovaj koncert oduševljava publiku svih dobnih skupina jer u simfoničnom tonu oživljava najveće svjetske rock hitove. Čut ćemo obrade hitova grupa Queen, Rolling stones, Led zeppelin, Deep purple, Pink floyd, AC/DC, Beatles, Europe, Scorpions, Guns and roses, ali i mnogih drugih rock legendi na kojima su odrasle generacije.

Ovo će biti veličanstven koncert tijekom kojeg će se na pozornici izmjenjivati pjevači i posebni gosti

Naravno, ti pjevači će aktivno surađivati s energičnim bendom i orkestrom. A sve to zajedno obogaćuje impresivna scenografija i zadivljujući light show, laseri, LED zidovi i projekcije. Ukratko, tu se rock isprepliće sa simfonijom. Spajaju se klasika i moderno. A zvučna snaga i emotivni naboj najlegendarnijih hitova stapaju se sa snažnim i veličanstvenim zvukom velikog orkestra.

“Danas su stari svjetski hitovi još uvijek najslušaniji na platformama za streaming glazbe. Baš kao što su i grupe iz 60-ih, 70-ih i 80-ih godina 20. stoljeća još uvijek najpopularnije među starijim i mlađim generacijama. Naša misija je ponuditi nezaboravne koncerte koji daju novu formu najvećim rock klasicima. To je jedna predstava koja oduševljava i privlači publiku svih uzrasta”, poručili su iz ovog rock orkestra.

Podsjetimo, turneja Symphonika on the Rock polučila je jednaki interes u svim gradovima koje je posjetila. Tako nakon održana dva koncerta u Zagrebu odlaze u Italiju, a u ožujku se vraćaju u Sloveniju gdje su već rasprodani koncerti. U Hrvatsku se vraćaju u ponedjeljak, 13. svibnja u Zagreb te u petak, 17. svibnja u Rijeku. Ulaznice za ova dva koncerta možete kupiti putem online sustava Eventim. Točnije, u prodaji su ulaznice za Lisinski u Zagrebu i dvoranu Zamet u Rijeci. Više o ovom orkestru doznajte na njihovoj Instagram stranici.

VIDEO: Symphonika on the Rock – Nothing else matters | Metallica cover | live in Vicenza

Tagged