staropramen piknik - likovna akademija zagreb - 2020

Staropramen piknik – najpopularniji piknik u gradu zakazuje novo druženje

Povratak s ljetovanja na vrućinu zagrebačkog asfalta nikad nije bio lakši, jer uskoro počinje Staropramen piknik! Čaša omiljenog piva u ruci, ukusni zalogaji koji će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane i chillanje u najopuštenijem parku u gradu znače samo jedno – dvorište Likovne akademije ponovno će postati the mjesto za druženje! Od 20. do 30. kolovoza 2020. godine zelena oaza otvara svoja vrata i poziva obožavatelje slasnih street food specijaliteta i opuštenih druženja uz akustične koncerte da u deset dana najpopularnijeg zagrebačkog piknika osjete čarobnu atmosferu najiščekivanijeg piknika u gradu.

Svake će večeri posjetitelje zabavljati poznata lica naše glazbene scene

Čast otvorenja “najboljeg mjesta za dobar provod” pripast će Matiji Cveku, a u petak, 21. kolovoza, na pozornicu dolazi talentirani pjevač koji je osvojio Hrvatsku – Vinko Ćemeraš s bendom Talvi Tuuli. Nikola Marjanović, grupa Pavel, Jure Brkljača i Lu Jakelić također su dio ovogodišnjeg piknika, koji će osim romantičnom, posebno dizajniranom scenografijom, oduševiti mini knjižnicom i piknik košarama punim društvenih igara koje su oduvijek bile omiljeni oblik zabave s ekipom.

Igranje šaha s prijateljima na dekici ispod drveta, pobjeđivanje u dominu uz dobro pivo ili izležavanje u sjenici s dobrom knjigom u ruci – povratak s godišnjih odmora i ljetnih destinacija u Zagreb uz tradicionalni Staropramen piknik neće predstavljati problem.

Savršeno mjesto za bijeg nakon posla i obaveza i druženje s prijateljima nudi originalnu zabavu u travi uz dekice, pletene piknik košare, svijeće, lampice i sjenice, a posebna pažnja i ove godine posvećena je gastronomskoj ponudi. Staropramen Food Truck u prepoznatljivoj zelenoj boji sa zlatnim detaljima oduševit će okusima i mirisima. Signature ponuda jela koju je osmislio chef Marin Medak – sicilijanska pizza, cheeseburger i pulled pork sjajno će se sljubiti s okusom Staropramen piva, a neobični orijentalni burger, slastan izbor za vegetarijance ili neobične varijacije prženih krumpirića svakog će privući na Halpers kućicu.

Staropramen piknik tople će zagrebačke dane začiniti svaki radni dan od 15 sati do ponoći, dok će vikendima druženje započeti već u podne. Uživanje u hrani, pivu, glazbi i sjajnoj atmosferi započinje 20. kolovoza koncertom Matije Cveka u 20:30 sati!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Staropramen piknik – najpopularniji piknik u gradu zakazuje novo druženje

  1. Pingback: ZGportal Zagreb

Comments are closed.