snježno kraljevstvo 2

Snježno kraljevstvo 2 – Sementa Rajhard i Kristina Krepela ponovno kao Ana i Elza!

Na zagrebačka kino platna stiže iščekivani nastavak jednog od najpopularnijih animiranih filmova svih vremena – SNJEŽNO KRALJEVSTVO 2! Nakon što je 2013. godine Snježno kraljevstvo osvojilo djecu diljem svijeta, ovaj Disneyev hit oborio je i sve rekorde gledanosti te ujedno osvojio niz nagrada, uključujući Oscara i Zlatni globus. Nakon šest godina, vrijeme je za nastavak i nove avanture princeze Ane i kraljice Elze!

“Snježno kraljevstvo 2” u kina stiže 21. studenoga 2019. godine u sinkroniziranoj verziji i distribuciji 2i Filma. Režiju sinkronizirane inačice potpisuje Anja Maksić Japundžić, a glavne junakinje ponovno interpretiraju Sementa Rajhard (princeza Ana) i Kristina Krepela (kraljica Elza).

U ostalim ulogama nastupaju Ronald Žlabur kao Olaf, Andrej Dojkić kao Kristof, Goran Grgić kao Matias, Maja Posavec kao Iduna, Urša Raukar kao Jelana, Boris Svrtan kao Agnar i Toma Medvešek kao Rayder. Tu su i Ivana Starčević, Branko Smiljanić, Mladen Vasary, Krunoslav Klabučar, Neva Serdarević i Rina Radmilov. Pjevačke dionice Elze i Kristofa otpjevali su Nataša Mirković i Matija Cvek.

Pretprodaja ulaznica za Snježno kraljevstvo 2 je započela – ulaznice za pretpremijernu projekciju 20. studenoga možete osigurati i nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.

Snježno kraljevstvo 2

Nastavak Snježnog kraljevstva ponovno režira dvojac Chris Buck i Jennifer Lee. Animirani film Snježno kraljevstvo ekranizirana je adaptacija bajke Snježna kraljica Hansa Christiana Andersena, o neustrašivoj skandinavskoj princezi Ani koja uz pomoć kršnog gorštaka Kristoffa, njegova vjernog soba Svena i naivnog snjegovića Olafa, kreće na opasno putovanje i potragu za svojom sestrom, kraljicom Elzom, čije su ledene moći zatočile njihovo kraljevstvo u vječnu zimu.

Zašto je Elza rođena s čarobnim moćima? Koje istine o vlastitoj prošlosti čekaju Elzu na putovanju u začarane šume i tamna mora iza kraljevstva Arendelle? Odgovori ju zovu no isto tako prijete njenom kraljevstvu. Sa sestrom Anom, Kristofom, Olafom i Svenom, ona kreće na opasnu i nezamislivu avanturu u nepoznato.U prvom nastavku Snježnog kraljevstva, Elza je strahovala da su njene moći prejake za ovaj svijet. U novom nastavku filma, ona živi u nadi da moraju biti dovoljne.

Ulazak u nepoznato, čak i za snažnu kraljicu poput Elze zahtijeva hrabrost, strast, maštu – i malo čarolije. Elza ima dar – moć stvaranja leda i snijega. Tek je nedavno naučila kontrolirati svoje čarobne moći i tek ih je nedavno otkrila svojem kraljevstvu, nakon što ih je godinama držala skrivenima iz straha da će biti progonjena zbog toga što je drugačija.

Snježno kraljevstvo 2 / Frozen 2

Elza je fascinantan lik s ovom čudesnom sposobnošću iskorištavanja moći prirode. Njezina veza s prirodom oduvijek je postojala. Ali ona ne zna zašto”, rekao je redatelj Chris Buck.

Dakle, koliko god je Elza napokon sretna što prihvaća svoje moći i može biti sa svojom sestrom Anom, prijateljima i stanovnicima Arendellea, ona ima niz pitanja koja ju muče.

“Elza čuje glas koji nitko drugi ne može čuti. Pokušava ga blokirati, ali joj ne uspijeva. Taj glas pokazuje joj dijelove njezine prošlosti. Obećava joj odgovore na brojna pitanja i ona je primorana pronaći taj glas”, rekla je redateljica Jennifer Lee.

No odgovori također prijete kraljevstvu i svemu što su Elza i Ana ikad htjele – uključujući snažnu vezu između njih. Dakle, kad se Elza suoči s opasnim putovanjem u začarane šume i mračna mora izvan Arendellea, Ana je odlučna poći s njom, biti uz sestru i pomoći joj u otkrivanju misterije – zajedno s Kristofom, Olafom i Svenom.

“Ako je film Snježno kraljevstvo završio s idejom živjeli su sretno zauvijek , onda nastavak filma predstavlja dan poslije te sreće. Život vam prepriječi put. Baca vam neočekivane kuglice. Dakle, ovdje je riječ o učenju kako pronaći vlastito mjesto u svijetu, činiti ono što je dobro, sve one odrasle stvari koje morate činiti. Još uvijek ima zabave i humora, ali ovo je duboko emotivna priča o otkrivanju tko bismo mi zapravo trebali biti”, zaključuje Jennifer Lee.

Snježno kraljevstvo 2 – trailer

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - -