ribafish & dživo - dinamova adventska čarolija - 2019

Ribafish i Dživo dolaze na kuhano vino kod Dinamove Adventske čarolije

U Dinamovu čaroliju na adventskoj kućici na Trgu bana Jelačića u četvrtak, 19. prosinca 2019. godine dolazi simpatični dvojac – Ribafish i Dživo! Novinar i kolumnist Domagoj Jakopović Ribafish i njegov ljubimac – slatki psić Dživo, inače udomljeni pas iz Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu, bit će gosti kod Dinamove adventske kućice.

Za tu prigodu Ribafish je pripremio i kuhano vino po vlastitoj recepturi koje će posjetitelji moći kupiti i degustirati za vrijeme druženja. Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak, 19. prosinca od 18 do 20 sati kod Dinamove čarolije i da se uz ukusno kuhano vino zajedno proveselimo u ovo lijepo predblagdansko vrijeme!


Podsjećamo, za svako prodano kuhano vino do 31. prosinca 2019. GNK Dinamo izdvojit će po 1 kunu, a ukupni će iznos biti dodijeljen Skloništu za nezbinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu za opremanje veterinarske ambulante.

Do sada je prikupljeno preko 5 tisuća kuna, a sve ljubitelje životinja, dobrog vina i ugodne adventske atmosfere pozivamo da dođu na druženje s Ribafishom i Dživom.

Tagged