pips, chips & videoclips | dubravko ivaniš ripper | foto: matej grgić | 2023.

Pips, Chips & Videoclips zakazuju dvodnevni koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo i to u srijedu i četvrtak, 4. i 5. prosinca 2024. godine

Pips, Chips & Videoclips nastupit će u zagrebačkom klubu Boogaloo u srijedu i četvrtak, 4. i 5. prosinca 2024. godine. Pipsi tako nastavljaju s tradicijom da jednom godišnje rade posebne koncerte u Zagrebu. Nakon rasprodanog stadiona Šalata u rujnu 2022. godine, kao i rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax u studenom 2023., na red je došla nova zagrebačka akcija. A ove zime Pipsi tako zakazuju dvodnevni koncert u Boogaloou.

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, Pips, Chips & Videoclips su odgojili generacije fanova. I na ovaj susret u Boogaloou će donijeti dugačak set najvećih hitova iz karijere. Ali će predstaviti i Vesnu, jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma. Dodajmo su koncerti u Boogaloou jedini samostalni koncerti Pipsa u Zagrebu u 2024. godini.

Dodajmo, do kraja srpnja 2024. godine bend će nastupiti u Rijeci, Gospiću, Sinju, Ražancu i koprivničkom Rock Live festivalu. U kolovozu Pipsi će se uputiti prema Šibeniku, gdje 10. nastupaju s grupom Letu štuke te Puli gdje 15. sviraju zajedno sa Štukama i Jonathanom. A sarajevski Beer Fest ugostit će bend 7. rujna. Ulaznice za zagrebačke koncerte u prodaju kreću u četvrtak, 11. srpnja, po cijeni od 18 eura. Ta cijena će vrijediti do 31. kolovoza, a dan nakon penje se na 20 eura. Ulaznice su dostupne u online sustavu Eventim. Više o bendu Pips, Chips & Videoclips doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Pips, Chips & Videoclips – SSND

Tagged