panorama festival 2023

Panorama Festival 2023 – novi zagrebački glazbeni event održava se u Garden Breweryju od 29. rujna do 1. listopada 2023. godine

Panorama Festival 2023 je novi glazbeno-zabavni festival u Zagrebu. On se održava od petka do nedjelje, od 29. rujna do 1. listopada 2023. godine, unutar dvorišta pivnice Garden Brewery. A ovaj Panorama Festival 2023 održat će se u do sada rijetko viđenom showcase formatu i predstavit će 27 regionalnih DJ-eva i DJ-ica!


Dvije pozornice ispunjene karakterističnim crvenim tonovima Velveta i mnoštvom dim mašina, stvorit će
pravu atmosferu za jedan od najatraktivnijih početaka jeseni klupske sezone u Zagrebu. Lista izvođača je ispunjena mnogim različitim subkulturama i žanrovima, a ona je zaista dugačka. Oni su (abecednim redom): Adriatic Social Club, Babilonska, Elena Mikac, Fabian, Feloneezy, gabibabydoll, Ghetto University, Hibou, Kasja, lilacube, Little Lu, Lovrens, Maja Pa, Marin B, DJ Mihajlo, Milc, Minolta, Ogun, one n, Paloma, Roko Vidović, Stankoff, SZCH, Velvet Soundsystem, Volta Kolektiv, Ziz i Zolium.

Uz potporu Turističke Zajednice Grada Zagreba, ulaz na Panorama Festival 2023 je biti besplatan za sve posjetitelje! A više o ovom eventu možete saznati na instagramu Velvet Festivala ili u Facebook eventu
Panorama Festivala. Sve što vas zanima o pivovari The Garden Zagreb doznajte na mrežnim stranicama na adresi thegarden.hr.

VIDEO: Elena Mikac | Kasja | Stankoff

Tagged