whitesnake | 2021.

Whitesnake, hard rock legende, uz glam metal bend Steel Panther dolaze u Zagreb u subotu, 2. srpnja 2022. godine!

David Coverdale povest će legendarni hard rock bend Whitesnake na veliku svjetsku oproštaju turneju kroz cijelu 2022. godinu. A Zagreb će ih imati prilike po posljednji put vidjeti u subotu, 2. srpnja, na stadionu Šalata. Kao gosti će im se pridružiti grupa američka rock grupa Steel Panther.

VAŽNA NAPOMENA: Whitesnake otkazao koncert na ŠalatiSteel Panther nastupaju u Tvornici kulture!

Točno tri godine nakon rasprodanog Whitesnake koncerta na istoj lokaciji, bend se vraća na omiljeni gradski prostor. Davidu Coverdaleu, velikom frontmanu ovih rock divova, ovoga puta pridružit će se i talentirani Dino Jelušić, novi član Whitesnake touring postave. Dino je tako postigao ogroman uspjeh članstvom u legendarnom hard rock bendu i jednom od najvećih svih vremena.

Neumorni britanski rock bogovi jedni su od najprepoznatljivijih bendova današnjice. Tijekom svoje više od četiri desetljeća duge karijere snimili su 13 studijskih albuma i multi-platinastih izdanja. Grupu je 1978. godine osnovao David Coverdale, jedan od najvećih rock vokala u povijesti, netom nakon odlaska iz benda Deep Purple. On od početka do danas drži poziciju frontmana ovog velikog benda. Više o Whitesnakeu doznajte na njihovim službenim mrežnim stranicama na adresi whitesnake.com.

U Zagrebu na Šalati čut ćemo hitove iz njihove prebogate karijere

Izdvojit ćemo Here I Go Again, Is This Love, Still Of The Night, kao i Give Me All Your Love, Crying In The Rain ili Slow An’ Easy. Ove pjesme su Whitesnake upisale u rock antologiju, a njih će bend donijeti na Šalatu. Još jedan veliki bonus ovog rock slavlja je i činjenica da će kao posebni gosti nastupiti Steel Panther, glam metal legende iz Los Angelesa. A njih je upravo Coverdale odabrao da otvore ovaj zagrebački koncert.

Podsjetimo, bend Steel Panther je trebao nastupiti u zagrebačkoj Tvornici Kulture u lipnju ove, 2021. godine. No, isti je odgođen za srpanj 2022. godine. No, bend je naposlijetku odustao od solo koncerta u Zagrebu i priključio se sa svojim setom velikom Whitesnake oproštajnom koncertu. Dodajmo da svi vlasnici ulaznica za koncert Steel Panther mogu s istima doći i na ovaj novi zajednički koncert s Whitesnakeom, i to bez posebne nadoplate! Više o ovom metal glam bendu doznajte na njihovoj službenoj mrežnoj stranici na adresi steelpantherrocks.com.

Ulaznice za koncert Whitesnakea u Zagrebu su već u prodaji i to po early bird cijeni cijeni od samo 240 kuna. A ta će cijena vrijediti do 31. prosinca 2021. godine. No, od 1. siječnja 2022. za ulaznice će trebati izdvojiti 260, dok će na dan koncerta njihova cijena biti 290 kuna. A ulaznicu možete kupiti putem online sustava Eventim.

VIDEO: Whitesnake – Here I Go Again | Steel Panther – The Burden of Being Wonderful

Tagged