steel panther | glam metal band | los angeles | 2020.

Whitesnake zbog bolesti Davida Coverdalea otkazuje zagrebački koncert, no Steel Panther svejedno nastupa i to Tvornici u subotu, 2. srpnja 2022. godine

Whitesnake, legendarni engleski rock bend, zbog bolesti pjevača Davida Coverdalea, otkazao je niz koncerata aktualne europske turneje. A među njima je i onaj zagrebački koji je planiran za subotu, 2. srpnja 2022. godine. No, njihovi specijalni gosti, američki rock bend Steel Panther, u subotu će ipak nastupiti u Zagrebu i to u Tvornici kulture. Za one koji su kupili ulaznice, osiguran je povrat novca, a o tome više na kraju teksta.

“Kao što je ranije objavljeno, još uvijek sam pod liječničkom naredbom da mirujem u krevetu. Zato neću moći pjevati sljedećih pet dana dok se oporavljam od infekcije sinusa. Taj vremenski okvir uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja 2022. godin, tako da ćemo nažalost morati otkazati zagrebačku predstavu. To je jako žalosno za nas. A posebno za članove našeg benda koji su trebali nastupiti pred svojom publikom…”

Michele Luppi, naš talijanski pastuh, veselio se gostovanju u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno Dino Jelusić, Ponos Hrvatske, koji je želio dati sve od sebe svom rodnom Zagrebu. Žao nam je što su otkazivanja neophodna kako bi ozdravili i završili ostatak naše turneje…” Tim riječima se na svojim službenim kanalima oglasio frontman benda David Coverdale.

Bez obzira na što Whitesnake ne dolaze u Zagreb, njihova predgrupa svejedno nastupa u Tvornici

Povrat novca za otkazani Whitesnake koncert kreće od ponedjeljka, 4. srpnja 2022. godine. A povrat se može zatražiti na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena. Na službenoj Facebook stranici promotera uskoro će biti objavljen mehanizam kako vlasnici Whitesnake ulaznica mogu ući na Steel Panther koncert.

Podsjetimo, američka comedy-rock grupa Steel Panther u subotu, 2. srpnja 2022. godine, svirat će u zagrebačkoj Tvornici kulture, baš kako je na početku ovih neočekivanih događanja bilo originalno i planirano. Ulaznice za taj koncert u prodaji su po cijeni od 170 kuna u pretprodaji, odnosno 190 na dan koncerta. Ulaznice su dostupne u online sustavu Eventim.

Steel Panther su lokalnu popularnost stekli još početkom 2000-ih svirajući u klubovima Sunset Stripa u Los Angelesu, tada još nastupajući pod imenom Metal Shop i pretvarajući se da su bend koji je propustio svoju veliku priliku 80-ih. Nakon nekoliko promjena, zadržavaju se na imenu Steel Panther i počinju s turnejama izvan Amerike te uskoro zauzimaju sve više pozicije na lineupima festivala. Više o ovom zabavnom bendu doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Steel Panther – Death To All But Metal (Explicit)

Tagged