novi fosili | sanja doležal - marinko colnago - vladimir kočiš zec | 2023.

Novi Fosili nastupaju u Lisinskom u utorak, 18. travnja 2023. godine, a Sanja, Marinko i Zec poručuju “kako je dobro vidjeti vas opet”

Glazbeni spektakl se i ovog proljeća u organizira Lisinskom – Novi Fosili, točnije, Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec pjevaju svoje najveće hitove! Uzbudljivo i emotivno okupljanje benda koji je evergreen hitovima poput “Za dobra stara vremena”, “Košulja plava” i “Ja sam za ples”, obilježio brojne generacije, očekuje vas u utorak, 18. travnja 2023. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Kako je dobro vidjeti vas opet! U Lisinskom Vas očekuje vas spektakularno okupljanje benda čija popularnost dokazano ne prestaje. A tako će legendarni trojac – Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec – pjevati za Vas najveće hitove grupe Novi fosili!

Bend Novi fosili proslavile su vedre i suvremene skladbe te svima omiljene ljubavne balade koje ostaju u sjećanju. Tijekom dugog glazbenog stvaralaštva ovaj bend je osvojio brojne nagrade i priznanja. No, ono što je najvažnije, Fosili su se uvukli u srca publike, a posebnu vezu ostvarili su sa Zagrebom.

Budite i Vi ponovo dio ovog glazbenog spektakla u Lisinskom!

Tako je u Lisinskom na prošlogodišnjem koncertu uglas pjevalo gotovo 2000 ljudi. A Sanja, Marinko i Zec pružit će publici i ovaj put neponovljivu pozitivnu energiju, dozu nostalgije i večer punu pjesme i plesa. “Jako me veseli što ćemo održati koncert jer lani je bila tako dobra fešta. Ljudi su toliko željni veselja, sreće i plesa. I ne sumnjam da će i ove godine biti tako”, najavila je Sanja Doležal nadolazeći koncert u Lisinskom.

Budite i vi dio ovog spektakla! Pozivamo vas na koncert za pamćenje gdje će Sanja, Marinko i Zec pjevati najveće hitove grupe Novi fosili i tu u utorak, 18. travnja 2023. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Prisjetite se dobrih starih vremena uz prepoznatljive zvukove koji su obilježili brojne generacije! A svoju ulaznice potražite na blagajnama dvorane Lisinski. Više o Novim Fosilima doznaje na Wikipediji.

VIDEO: Novi Fosili – Za dobra stara vremena

Tagged