nipplepeople 2020

Nipplepeople – electro pop dvojac nastupa u open air prostoru garaže MSU-a

Electro pop dvojac Nipplepeople dolaze u petak, 11. rujna 2020. godine u open air prostor garaže MSU-a u Novom Zagrebu, a kao posebna gošća pridružit će im se Ida Prester. U limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemiološkim pravila, Nipplepeople će pod vedrim nebom Zagrebu predstaviti pjesme iz cijelog kataloga na velikom plesnom tulumu koji će označiti kraj jednog čudnog i dugog ljeta.

Svoj posljednji zagrebački nastup Nipplepeople je imao doslovce posljenjeg vikenda prije početka zatvaranja zbog pandemije korona virusa, kada su napunili Tvornicu kulture, a sve nesporedno nakon objave sjajnog singla Tajna.

Njega će, zajedno sa svim najbitnijim radovima kao što su Sutra, Frka, Tebi, Balkan Express, Ne volim te i Nikada po prvi puta donijeti u MSU.

ida prester 2020

Nakon 15 godina rada u raznim glazbenim projektima, Ida Prester je krajem prošle godine krenula svojim putem. Electro-pop i indie-dance su njezina najveća ljubav i tom zvuku je posvećena u svom solo projektu, dosad predstavljenom s tri singla Minuta, Sansa i Dodir, dok se premijera četvrtog, Kvar, očekuje se upravo na nastupu sa bendom Nipplepeople.

Ulaznice za koncert u garaži MSU iznose 80 kuna u pretprodaji, odnosno 100 na dan koncerta i u prodaji su od 31. srpnja. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Garica CBD shop (Primorska 1) te sva prodajna mjesta Eventima.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -