nina romić | 2020.

Nina Romić predstavlja svoje nove pjesme u Začaranoj Močvari u sam zalazak sunca u ponedjeljak, 28. rujna 2020. godine

Nina Romić nastupit će u ponedjeljak, 28. rujna 2020. godine u 19 sati, točno u zalazak sunca, u očaravajućem ambijentu vrta kluba Močvara, u sklopu popularnog programa Začarana Močvara. A osim svojih dobro poznatih pjesama koje smo zavoljeli, Nina Romić će ekskluzivno izvoditi i novi materijal!

Tim će pjesmama ujedno najaviti i svoj novi album. A kako je on nastao, objasnila je Nina: “U proturječjima neuroze i užitka propisanog proljetnog i ljetnog boravka na otvorenom. U čudnom komforu i tihoj jezi držanja propisane socijalne distance prema drugim ljudima. Tijekom solidarnosti i apatije tih drugih ljudi i nas samih…”

Nove aranžmane starih hitova, ali i onih budućih, izvodit će Nina Romić na gitari i Jelena Gajić na kontrabasu. Ponesite dekice za sjesti na travu i povedite klince, jer je ulaz za djecu do sedam godina besplatan. Ulaznice u pretprodaji potražite po cijeni od 35, a na dan koncerta po 45 kuna. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni kluba Močvara te online. Zbog provođenja epidemioloških mjera zbog pandemije koronavirusa, broj ulaznica je ograničen. Više o Nini Romić doznajte na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO: Nina Romić i Jelena Galić – Oduvijek i zauvijek

Tagged