28. Zagrebački maraton / DJ Event

Matej Meštrović i najbolji domaći DJ-i u zabavnom programu 28. Zagrebačkog maratona

Šest tisuća trkača na ulicama sjajan je prizor, a još je atraktivniji uz brojnu publiku koja navija i zabavlja se. Sport i glazba oduvijek su išli zajedno, a upravo će 28. Zagrebački maraton donijeti ovim spojem i dosad najzabavniji popratni program. Svojom prštavom energijom koja osvaja, odličan uvod u maraton napravit će u subotu, 12. listopada 2019. godine na Trgu bana Josipa Jelačića (glavni zagrebački trg) ansambl Meštrović & Expresto. Ansambl je utemeljio skladatelj i pijanist Matej Meštrović, koji uz pijanisticu Kristinu Bjelopavlović Cesar i udaraljkaša Bornu Šercara već maratonski posljednjih deset godina na furioznim nastupima diljem svijeta izvodi autorske skladbe te obrade poznatih klasičnih djela.

“Svaki koncert za naš trio je poput još jednog prolaska kroz cilj. Biti vrhunski muzičar zapravo znači trčati maraton čitav život. Upravo iz tog razloga neizmjerno se veselimo koncertu i Zagrebačkom maratonu”, najavio je Matej Meštrović spektakl na Jelačićevom trgu.

No, cijeli će vikend donijeti pregršt sjajne glazbe uz poznate DJ-e koji će nastupiti u nesvakidašnjim izdanjima. U subotu, također na Trgu bana Jelačića sa svojom odličnom glazbenom selekcijom nastupit će DJ Frajman, jedan od veterana zagrebačke plesne scene.

Zabavu će u nedjelju ujutro već prije početka maratona nastaviti DJ Felver, također jedan od najdugovječnijih zagrebačkih DJ-a te organizator odličnih partija plesne glazbe.

Zabave neće nedostajati ni na punktovima duž rute maratona. Na Kvaternikovom trgu nastupit će Ilija Rudman i Antonio Zuza, dvojac iz međunarodno uglednog Imogen Recordingsa, a na okretištu Dubrava također uigrani dvojac Nick i Pepi iz Adriatic Coastinga.

Svoje će glazbeno – tekuće navijačke punktove imati i partner 28. Zagrebačkog maratona Ožujsko, i to u Pivani u Ilici te u Staroj Vlaškoj kod spomenika Augustu Šenoi.

Maratoni su atraktivni događaji koji u svim velikim gradovima na ulice izmame mnoštvo gledatelja i navijača. Svi koji se ne odluče trčati na Zagrebačkom maratonu imat će prilike uživati također u sjajnoj tjelesnoj aktivnosti – plesu.

Raspored zabave

 • subota, 12. listopada / Trg bana Josipa Jelačića
  DJ Frajman – od 11 do 14 i od 17 do 20 sati
  Ansambl Meštrović & Expresto – od 20 do 21 sat
 • nedjelja, 13. listopada
  – Trg bana Jelačića – DJ Felver – od 8.30 do 14. 30 sati
  – Kvaternikov trg – Ilija Rudman i Antonio Zuza – od 9 do 14 sati
  – Okretište Dubrava – Nick i Pepi – od 9 do 14 sati
28. Zagrebački maraton / Meštović & Expresto

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Matej Meštrović i najbolji domaći DJ-i u zabavnom programu 28. Zagrebačkog maratona

Comments are closed.