masters of dirt 2019 / total free style

Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019 – svjetski freestyleri dolaze u Zagreb

Zvijezde freestyle vratolomija u sklopu turneje Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019 dolaze u Arenu Zagreb 28. prosinca 2019. godine! Posjetitelje očekuje adrenalinski spektakl prepun nevjerojatnih skokova i flipova na motociklima, quadovima, planinskim i BMX biciklima u izvedbi virtuoza, koji će izvoditi najluđe trikove na svijetu i skakati do čak 14 metara u visinu na poligonu dugačkom 24 metra, uz miris spaljenih guma, zvukove službenog Masters of Dirt DJ-a Mosakena te Fuel Girls plesačice iz Velike Britanije.


Glavna zvijezda Masters of Dirt spektakla bit će mega popularni FMX šampion Kai Haase, koji je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop backflip sa svojim motociklom na zemlji i to s rampe visoke nevjerojatnih 10 metara.

Glavna zvijezda Masters of Dirt spektakla u Areni Zagreb bit će megapopularni FMX šampion Kai Haase, koji je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop backflip sa svojim motociklom na zemlji i to s rampe visoke nevjerojatnih 10 metara.

Uz njega, tu je i Aleš Rozman koji će izvesti backflip na quadu te ultimativna zvijezda freestyle planinskog bicikliranja Adolf Silva, koji će zagrebačkoj publici izvesti triple backflip na svom MTB-u.

Masters of Dirt je više od motocross showa. To je uistinu pravi spektakl adrenalina, nevjerojatnih vještina i izvedbi na granici (ne)mogućega. Veseli nas sve što smo danas imali priliku Zagrepčane uvesti u tu posebnu dimenziju motocrossa, koja će u svom punom sjaju i ludilu zasjati u prosincu. Svake godine uvodimo nove vratolomije i iskušavamo nove granice izdržljivosti te pozivamo sve građane da kupe ulaznice dok ih još ima. Uostalom, ako ste mislili da ste već vidjeli sve, pokazat ćemo vam koliko ste u krivu”, rekao je Aleš Rozman.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 220 do 420 kuna za odrasle osobe te od 110 kuna do 300 kuna za djecu od 6 do 12 godina. Djeca mlađa od 6 godina imaju besplatan ulaz uz uvjet da ne zauzimaju dodatnu stolicu. Dostupne su i posebne VIP i Diamond Experience ulaznice, a moguće je ostvariti i grupne popuste.

Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged