ful kul buvljak - klub boogaloo 2019

Ful Kul Buvljak ponovo radi – družimo u subotu, 6. lipnja u klubu Boogaloo!

Nakon tri mjeseca pauze zbog pandemije koronavirusa, napokon se vraća Ful Kul Buvljak, jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire! Održat će se u subotu, 6. lipnja 2020. godine na platou popularnog zagrebačkog kluba Boogalooa, u sklopu programa “Ljeto u Boogaloou 2020” tijekom kojeg će se održavati raznovrsni glazbeni i ini programi.

Ful Kul Buvljak će se održati na terasi i maloj dvorani kluba Boogaloo – svoja vrata za posjetioce otvara u 10 i traje do 17 sati, a ulaz je besplatan.


Novost je da ćemo se od sada morati pridržavati novih sigurnostnih mjera, koje uključuju dezinfekciju ruku kod ulaska na plato Boogaloo Cluba te kod svakog štanda, kao i socijalna distanca između posjetitelja i izlagača od minimalno 1,5 metra. Također, neće bit moguće isprobavanje odjevnih i inih predmeta!

Ful Kul Buvljak će se održavati jednom mjesečno u velikoj i maloj dvorani kluba Boogaloo u zimskom periodu te na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu. To nije samo običan buvljak, jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje uz uživanje u piću i glazbi koju vrti DJ Tomi Phanatasma na terasi kluba gdje možete uživati i družiti se uz 80’s, new wave, dark,… hitove, suncu, piću,….

Odaziv izlagača je do sada bio iznad očekivanja, kao i kvaliteta ponude koja je bila na nivou europskih gradova

Slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu, a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari, tj. predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu, 6. lipnja 2020. godine na Ful Kul Buvljaku!

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na velikom platou Boogaloo Cluba, u maloj se dvorani održava sajam ploča i stripova

Mala dvorana Boogalooa je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, slika, knjiga te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka – mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Ful Kul buvljak se otvara se u 10 i traje do 17 sati, a ulaz za posjetitelje je besplatan

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68, u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskrižju sa Čazmanskom ulicom.

Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com, na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu. Prijave se zaprimaju do srijede, 3. lipnja 2020. ili do popunjenja mjesta. Moramo napomenuti da će zbog mjera sigurnosti, tj. razmaka između svakoga štanda morati biti 1,5 metar, kapacitet štandova biti smanjen pa molimo da se požurite sa rezervacijama.

Za više informacija posjetite Facebook grupu Ful Kul Buvljak.

Tagged