sajam skijanja 2022 :: family mall zagreb

Sajam skijanja 2022 – dođite u Family Mall i isprobajte pravo indoor skijalište!

Prvi Sajam skijanja održat će se u Family Mallu, a na njemu će se predstaviti više od 70 izlagača iz Austrije, Italije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Nizozemske i Hrvatske. Sajam će se održavati u subotu i nedjelju, 1. i 2. listopada 2022. godine, a organizator je tvrtka PLACE2GO d.o.o., poznata kao dugogodišnji organizator jedinog sajma turizma u Hrvatskoj, koji se svake godine održava u Areni Zagreb. Ove godine tvrtka je odlučila na iskorak i krenula u organizaciju specijaliziranih sajmova. A od kojih je prvi upravo ovaj – sajam skijanja u Family Mallu.

Na sajmu će se predstaviti skijališta, hoteli, resorti, turističke agencije, skijaške škole i trgovine opremom. Naravno, tu će biti i poznati skijaški brendovi poput Elana, Heada, Rossignola, Salomona, Atomica i drugih. Ono što će mnogima biti zanimljivo je i mogućnost plaćanja na rate što će omogućiti Lean Pay.

Sajam skijanja Vas poziva da isprobate pravo indoor skijalište!

Među izlagačima možemo istaknuti one za koje su hrvatski skijaši sigurno čuli. A to su skijališta poput austrijskog Kals Matreia, St. Jakoba, Sillian Hochpustertala, Hochzillertal Kaltenbacha, Spieljochbahn Fügena, Villacha, Nassfelda, talijanskih Dolomita, slovenskog Pohorja, Rogle, Krvaveca i Kopa, bosanskohercegovačke Jahorine, srpskog Kopaonika i Zlatibora.

A hrvatske turističke agencije Ban tours, Palma travel, Best travel, Izazov, Azour tours i druge povest će sve zainteresirane skijaše do željenih zimskih odredišta. Predstavit će se i velike značajne hotelske kuće poput VAYA grupe, brzorastuće hotelske grupacije iz Austrije, Naturel Hotels & Resorts, Schultz grupe, Viceroy hotela Kopaonik, HIT hotela iz Kranjske Gore, Pohorje Village i drugi.

Mnogobrojne škole skijanja i sportski ski klubovi ponudit će svoje zimske programe

Od gastronomskog dijela domaćini su pripremili sve ono zbog čega skijaši (osim skijanja) vole odlazak u planine. Tu ćete naći germ-knedle, Aperol Spritz i mnoga druga gastro i tekuća iznenađenja na pravom après-skiju. Za one koji još nisu savladali skijašku terminologiju, après-ski je francuski izraz iz 50-tih godina 20. stoljeća koji doslovno znači “nakon skijanja”. A najbliži opis bi bio da su to “društvene aktivnosti i zabava nakon dnevnog skijanja”.

Oni koji žele razgledati i isprobati najnovije modele skija, doći će na svoje. Na Sajmu skijanja predstavljaju brendovi poput Elana, Rossignola, Salomona, Atomica s najnovijim modelima. A na vanjskom dijelu sajma posjetiteljima će se predstaviti nizozemski i hrvatski iznajmljivači kampera. Jer, ako niste znali, i s kamperima možete otići na skijanje! Uz sve već spomenuto, posjetitelje očekuju i brojni sajamski popusti i brojne vrijedne nagrade poput skijaških aranžmana, skijaških karata, opreme i drugo. Dovoljno razloga da prvi vikend u listopadu 2022. godine provedete u Family mallu u Zagrebu. Više možete saznati na mrežnoj stranici sajma na adresi place2ski.com.

Tagged