friend of a friend - world music duo - 2022.

Friend of a Friend, world music duo, otvara ovogodišnju koncertrnu sezonu kluba Močvara

Začarana Močvara Vas poziva na koncert američkog dua Friend of a Friend! Claire i Jason upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Deset godina poznavali su se iz viđenja sve dok se okolnosti nisu posložile tijekom ljeta 2020. godine. Naime, tada su počeli intenzivno zajedno svirati i stvarati glazbu.


A zbliženi ljubavlju prema melodičnim, ritmičnim zvučnim pejzažima, duo je ubrzo otkrio i zajedničku ljubav prema ekstremnom suncu, dugim vožnjama i šuljanju u hotelske bazene. Zvuk im je teško definirati. Nastupaju s klasičnom flamenco gitarom, no, uz zanimljiv dodatak elektronike. A to rezultira poznatim, ali upečatljivim zvučnim iskustvom s referencama na folk, rock i world music.

Duo F.O.A.F. će u klubu Močvara će izvoditi pjesme sa svog prvog albuma In Arms koji će izaći početkom veljače. Na vrijeme nabavite svoje ulaznice i pridružite nam se na koncertu ovog šarmantnog dua te na prvoj Začaranoj Močvari u 2022. godini! Koncert se održava u ponedjeljak, 10. siječnja. Klub svoja vrata otvara u 19, a koncert počinje u 20 sati. Više o ovom zanimljivom duu doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi friendofafriendmusic.com. Dodajmo da je bend na mini europskoj turneju. Naime, nakon Zagreba nastupit će dva puta u Češkoj – u Brnu i Pragu.

Video: Friend of a Friend – Another Day

Tagged