danijela martinović - otvoreno srce - kd lisinski zagreb - 2022.

Danijela Martinović na Dan žena održava koncert u Lisinskom naziva “Otvoreno srce”

Na radost brojnih fanova, Danijela Martinović natupa u utorak, 8. ožujka 2022. godine u dvorani Lisinski u Zagrebu! Danijela će u Lisinskom održati jedinstveni koncert na sam Međunarodni dan žena, kojem će obilježiti trideset godina uspješne glazbene karijere! Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije obilježja su tridesetogodišnje ljubavi između Danijele i koncertne publike u Zagrebu. A svi njezini nastupi posebne su glazbeno scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zajamčeni.


Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela Martinović s ponosom ističe da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života. Upravo takav bit će i njezin koncert prigodnog naziva Otvoreno srce! Ulaznice za ovaj koncert za Dan žena možete nabaviti po cijeni, ovisno o mjestu u dvorani, od 100, 120 i 140 kuna, a dostupne su na blagajnama Lisinskog.

Danijela Martinović hrvatska je pjevačina rođena u Splitu 15. srpnja 1971. godine. Od 1991. do 1996. bila je članicom grupe Magazin, a potom je započela solističku karijeru. Najpoznatije su joj pjesme Da je slađe zaspati, Zovem te ja, Neka mi ne svane, Dobro je, Pleši sa mnom, Ovako ne mogu dalje, Brodolom i mnoge druge. Danijelu možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Video: Danijela Martinović najavljuje koncert u Lisinskom naziva “Otvoreno srce”

Tagged