booksa u parku 2023

Booksa u parku 2023 – književno-umjetnički program u Martićevoj 14d počinje u četvrtak, 1. lipnja!

Ako ćete lipanj 2023. godine provesti u gradu Zagrebu ili ako s nestrpljenjem čekate Booksine programe na otvorenom, imamo dobre vijesti – u četvrtak, 1. lipnja, počinje Booksa u parku! Tako vas u parku ispred Književnog kluba Booksa u Martićevoj ulici 14D čeka bogat književno-umjetnički program. I dodajmo, program je posebno osmišljen u suradnji s Booksinim prijateljima i susjedima, brojnim organizacijama i umjetničkom zajednicom!


Uz svježu limunadu, Booksin ledeni čaj ili kavu i, svakako, knjigu pronađite nešto za sebe. Zajedno ćemo se sa Booksom družiti, educirati i zabavljati! Čekaju vas odlične knjige na Sajmu malih izdavača kojim se otvara program u četvrtak, 1. lipnja 2023. godine. A uz to organizirat će se i zanimljive tribine nastale u suradnji s izdavačkim kućama, Goethe institutom, udrugom Domino, Hrvatskim društvom pisaca, cjelodnevno druženje s Volonterskim centrom Zagreb, ali i još mnogo toga!

Nastupit će zvijezde Booksina književnog programa i radionica kreativnog pisanja. Slavit će se prijateljstvo na glazbenoj Škrabici za Antu. Subote ujutro rezervirane su za najmlađe s kojima će se čitati i crtati u suradnji s autori(ca)ma iz Oaza Books. Upoznat ćete mlade autore i autorice na književnom festivalu Prvi prozak na vrh jezika kojim će se zaključiti ovogodišnji program i otići na zasluženi ljetni odmor. Dođite i otkrijte novu knjigu, poslušajte zanimljive razgovore i čitanja i družite se s Booksom da nam svima ljeto u gradu Zagrebu bude što bezbolnije! A detaljan program događanja Booksa u parku 2023 možete pronaći na mrežnim stranicama na adresi booksa.hr.

Tagged