food truck festival 2023 | jarun zagreb

Food Truck Festival 2023 – na Jarunu će od 31. svibnja do 18. lipnja biti ukusno, zabavno i razigrano!

Food Truck Festival i ove, 2023. godine, brojne poklonike privlači provjerenom formulom kvalitetne street food hrane i pića uz zanimljive koncerte i naravno, odličnu atmosferu! Tako će se od srijede, 31. svibnja do nedjelje, 18. lipnja 2023. godine, na zagrebačkom jezeru Jarun održavati sedmi po redu Food Truck Festival, a pozivnica je to za sve koji žele uživati u dobroj hrani i piću uz odličnu zabavu. A ono što je posebno atraktivno je to što se održava na otvorenom prostoru lijepog ambijenta jarunskog jezera i to neposrednoj blizini kultnog kluba Aquarius.


Food Truck Festival, prvi hrvatski street food festival na kotačima, tijekom tjedna će biti otvoren od 16 sati do ponoći. No, vikendima će zabava trajati malo duže – od 12 do 1 sat poslije ponoći! Kako bi ugođaj bio potpun, od srijede do nedjelje će se održavati brojni zanimljivi koncerti. Napominjemo da će ove, 2023. godine, biti više od deset koncerata na kojima će nastupiti atraktivni sastavi kao i DJ-evi.

Dodajmo da je ovaj street food festival podijeljen na nekoliko zona. Tako će u zoni hrane biti postavljeno pet kamiona s različitim specijalitetima street food ponude vrhunske kvalitete. Od pića će se nuditi pivo domaćih i inozemnih proizvođača kao i vina, kokteli i slično. Organizatori nisu zaboravili ni ljubitelje slatkoga. Posebna je zona namijenjena djeci koja će se zabaviti uz različite aktivnosti. Festival, poznat po odličnoj glazbi, razigranom ambijentu i opuštenoj atmosferi, popularan je među gostima i Zagrepčanima te je izvrsna prilika za izlazak poslije posla kao i za vikend. Sve dodatne informacije o ovom festivalu hrane i zabave – Food Truck Festival Zagreb – doznajte na službenoj Facebook stranici.

Tagged