hipnotiziran / hypnotic | ben affleck | 2023.

Hipnotiziran, misteriozni triler u kojem se Ben Affleck našao između iluzije i stvarnosti, od četvrtka, 1. lipnja 2023. godine, igra u zagrebačkim kinima

Ben Affleck se našao između iluzije i stvarnosti u novom misterioznom trileru Roberta Rodrigueza naziva “Hipnotiziran”! Napeti akcijski triler ovog slavnog redatelja koji je film opisao kao “triler Hitchcocka na steroidima“ i sa oskarovcem Benom Affleckom u glavnoj ulozi će vas hipnotizirati već od prve sekunde! I dodajmo, film “Hipnotiziran” možete u zagrebačkim kinima pogledati od četvrtka, 1. lipnja 2023. godine.


Priča prati detektiva Dannyja Rurkea koji traži svoju nestalu kćer Minny. Potraga će ga dovesti do spoznaje da je njen nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac s hipnotičkim moćima (William Fichtner). U namjeri da pronađe svoju nestalu kćer, Rurke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački koje mjenjaju stvarnost. A sve to će na kraju dovesti u pitanje fundamentalne pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov svijet… Uz pomoć Diane Cruz (Alice Braga), nadarene gatare, traži tajanstvenog čovjeka koji će im ponoći pronaći nestalu djevojku.

Kako se priča odvija, koherentnost ustupa mjesto čistom užitku. Rodriguez hrabro pomiče granice, miješajući stvarnost i iluziju, ostavljajući nas zbunjenima, ali i u užitku. Film Hipnotiziran u samom imenu obećava dobru zabavu. No kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije. Ova originalna priča rijetko je viđena kao središnji zaplet u mainstream filmovima gdje se nevjerojatne stvari događaju u očima likova pod utjecajem hipnoze, a sve to popraćeno je akcijskim segmentima po kojima je redatelj poznat. Hipnotiziran apsolutno može biti na popisu svih ljubitelja akcije i misterija. A je li opasnost stvarna ili je samo iluzija, doznat ćete u kinima od četvrtka, 1. lipnja 2023. godine. Više o ovom filmu kojeg distribuira Blitz doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Hipnotiziran | Hypnotic | 2023.

Tagged