bajaga i instruktori / 2019.

Bajaga i Instruktori će u Lisinskom premijerno održati “Koncert za rock-grupu, orkestar i zbor”

Legendarni glazbenik Bajaga i njegovi Instruktori nastupit će u dvorani Lisinski gdje će premijerno održati svoj “Koncert za rock-grupu, orkestar i zbor”. Iako je prvotno planiran samo jedan koncert, zbog velikog interesa Bajaga najavljuje i dodatni nastup! Zato zabilježite subotu i nedjelju, 15. i 16. listopada 2022. godine i dođite u Lisinski.

Momčilo Bajagić Bajaga je Koncert za rock-grupu, orkestar i zbor kreirao tijekom 2019. godine nizom koncerata u Beogradu. No, planiranu turneju po svim velikim gradovima u okruženju zaustavila pandemija koronavirusa. Otada je ovaj koncert izveden samo na stadionu u Skopju, dok se ove godine turneja nastavlja koncertima u Zagrebu, Splitu, Ljubljani i Banja Luci


Na svakom će koncertu sudjelovati najpoznatiji lokalni glazbenici, simfoničari, članovi zbora, kao i dirigenti. Tako će na zagrebačkom koncertu nastupit će Orkestar Josipa Cvitanovića pod ravnanjem poznatog dirigenta Josipa Cvitanovića te Akademski zbor Cappella Odak.

“Silno se radujem prilici da se zagrebačkoj publici predstavimo u novom svjetlu i u ekskluzivnoj izvedbi naših najvećih hitova. Ovo je odlična prilika da publika u Lisinskom doživi naše pjesme u svoj njihovoj raskoši. Na ovim koncertima svaki novi instrument i novi glas podižu pjesme na novu razinu. Siguran sam da ćemo svi uživati”, poručio je Bajaga koji nije krio uzbuđenje zbog nastupa u Lisinskom. Više o ovom velikom glazbeniku doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Bajaga i Instruktori – Nikad te više neću zvati

Tagged