grupa abbazia / metropolis klub zagreb

Abbazia u Metropolisu – koncertno božićno izdanje posvećeno grupi ABBA

Ako publika traži, red je da se želja ispuni, a pogotovo kada želja dolazi u predbožićno vrijeme – priremite se za koncert grupe Abbazia! Nakon mnogih upita, Metropolis club odlučio je svojim posjetiteljima prirediti posebno koncertno božićno izdanje posvećeno najpopularnijem pop bendu svih vremena – grupi ABBA!

Tako ćemo i ove godine u Adventsko vrijeme, prije samog Božića, ponovno zaplesati na njihove vječne hitove. Za ovu posebnu večer pobrinut će se oni koji donose autentičan zvuk ovih pop ikona – band Abbazia iz Rijeke! A mnogi koji su ih već slušali i gledali znaju kako Abbazia može vrhunski iznijeti ABBA-ine vrhunske hitove.

Stoga, drage plesne kraljice i plesni kraljevi, pripremite se za pravo disko pop božićno izdanje u kojemu ćete istinski uživati. Uz sam nastup Abbazie cijeli klub Metropolis presvući će se u pop disko groznicu i prilagoditi se božićnom blještavilu. Ovo posebno izdanje uz nastup vrhunskih izvođača donijeti će vam pravi ugođaj 70-tih i 80-tih godina i vratiti u pop eru vladavine grupe ABBA!

Koncert će se održati u klubu Metropolis (Siget, Avenija Dubrovnik 10 – preko puta Zagrebačkog Velesajma) 14. prosinca 2019. godine. Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 30 ili na dan koncerta po 40 kuna.

Abbazia iz Rijeke svojom odličnom izvedbom pridonijet će i originalnom zvuku ABBA-inih najboljih hitova

Grupa Abbazia je svojom izvedbom davno srušila granice i krenula na svjetska tržišta, a čine je istaknuti glazbenici koji svojom odličnom izvedbom nose epitet i priznanje autentične izvedbe grupe ABBA. Zahtjevne vokalne dionice za koje ćete na trenutak pomisliti da su uistinu od ABBE, spojile su majka i kći Jozefina i Eni Jurišić.

Jozefina je dugi niz godina bila glavni vokal u popularnoj grupi iz 80-tih 777, koja je također izvedbom podsjećala na ABBU i svojom bojom glasa jednostavno se preslikala na njihove pjesme. Eni Jurišić svima poznata kao polufinalistica The Voicea odlično se uklopila u istančano izvježbane vokalne dionice.

Muški dio banda čine Branko Fućak – pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za Eurosong, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.).

Abazzia godinama osvaja svjetske koncertne prostore, a u Zagrebu svira samo u Metropolis clubu

Prošle godine na božićnom izdanju Abbazia je oduševila prepuni klub (izlazili na nekoliko biseva), a ove godine njihov nastup biti će upakiran u fantastično blještavilo predbožićne atmosfere. Kako bi sve posjetitelje dobro zagrijali i pripremili za pravi disko pop maraton, za pravu disko uvertiru provjereni DJ dvojac – DJ SISH & DJ SAMMY – raspaliti će sa najvećim retro pop i dance hitovima. Na vama je da uhvatite ritam, a nakon odličnog plesnjaka zapjevate na vječne hitove ABBE.

ABBA je band koji nikada ne izlazi iz mode, a vole ga sve generacije. Publika je uvijek iznova gladna njihovih bezvremenskih hitova pa ni ne sumnjamo da će i ove godine biti odlična atmosfera. Savjetujemo Vam da svoje ulaznice nabavite na vrijeme i zakoračite u posebnom prazničnom ambijentu u eru vladavine apsolutnih kraljeva popa – grupe ABBA! A više informacija o grupi ABBA doznajte na Wikipediji.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Abbazia u Metropolisu – koncertno božićno izdanje posvećeno grupi ABBA

Comments are closed.