80s party - boogaloo zagreb - 30. svibanj 2020.

80’s Party – nakon tromjesečne pauze vraćaju se “zlatne osamdesete” u Boogaloo

Nakon tromjesečne pauze zbog pandemije korona virusa nastavljamo sa nizom 80’s Partyja, najdugovječnijeg i najboljeg partija posvećenog popularnoj glazbi iz “zlatnih osamdesetih” u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu koji se odvija jednom mjesečno! Party će se održati u subotu, 30. svibnja 2020. godine s početkom u 21 sat, a ulaz će biti besplatan do ponoći. Nakon ponoći će ulaz koštati 20 kuna. Molimo sve posjetioce da se pridržavaju novih sigurnosnih mjera, a to su dezinfekcija ruku prilikom ulaska na terasu i u klupske prostorije te socijalna distanca od 1,5 metra od ostalih posjetitelja, posebno kod naručivanja pića na šankovima.


Na najvećem i najboljem 80’s Partyju u gradu ćemo ponovo moći uživati u zvukovima osamdesetih za što će se pobrinuti Tomi Phantasma uz pomoć Robija koji će vrtiti video spotove najvećih hitova osamdesetih, tj. 80’s classics iz sinth pop, pop, new wave scene – hitovi grupa poput Depeche Mode, Simple Minds, New Order, Human League, Visage, Ultravox, OMD, Tears For Fears, Thompson Twins, David Bowie, The Sisters Of Mercy, The Mission, Joy Division, A Flock Of Seagulls, Morrissey, The Cure, Siouxsie & The Banshees, Killing Joke, Bronski Beat, A-ha, Alphaville, ABC, Soft Cell, Eurythmics, Black, Spandau Ballet, Camouflage, Dead Or Alive, Madonna, Pet Shop Boys, Bangles, Cindy Lauper, Lene Lovich, Bananarama, Kim Wilde, INXS, Midnight Oil, Grace Jones, Duran Duran, The Police, The Smiths, The Stranglers, Pixies, Jesus & The Mary Chain, Talking Heads, Blondie, Billy Idol, The Clash, Madness, Gang Of Four, Iggy Pop, The Cult, PIL, Echo & The Bunnymen Clan Of Xymox, U2, Cabaret Voltaire, DAF, Front 242, EKV, Videosex, Denis & Denis, Xenia, Idoli, Elekrtični Orgazam, Haustor,……. a pored klasičnih osamdesetih vrtit će se i noviji bendovi koji svoju glazbu stvaraju na temeljima 80’s zvuka, poput Placebo, Suede, Heroes Del Silencio, Mondo Diao, Orgy, Franz Ferdinand, Interpol, Killers,….

Ovoga puta će na 80’s Partyju biti ponuđena posebna velikog bambusa po akcijskoj cijeni od 16 kuna! Pored toga, Boogaloo je bicycle friendly club, što znaći da slobodno možete dovesti svoj bicikl i ostaviti ga na terasi kluba na za to predviđeno mjesto.

Za one koji su zaboravili ili ne znaju, klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged