drive-in glazbeni festival "picnic galactic", velika gorica, 2020

Pred veliki drive-in koncert Kawasaki 3p nas zagrijavaju novim live singlom “Puta madre”

Za veliki drive-in spektakl u sklopu glazbenog festivala “Picnic Galactic”, 29. svibnja 2020. godine, uvijek energični Kawasaki 3p nas zagrijavaju s novim live singlom “Puta madre” zabilježenim na prošlogodišnjem, obljetničkom live CD/DVD izdanju “25 godina x Teatar &TD” koje možete pronaći u Dancing Bear prodavaonicama u Zagrebu, Osijeku i Rijeci ili putem Dancing Bear webshopa. Singl donosi dašak fantastične atmosfere zabilježene tijekom dvodnevnog koncertnog slavlja u uzavreloj atmosferi zagrebačkog Teatra &TD, u svibnju 2018. godine, kada su se antologijske uspješnice nizale jedna za drugom te kada su iznova dokazali da su nezaustavljiva rock mašina rođena za koncertne pozornice.


Drive-in glazbeni festival Picnic Galactic Kawasaki 3p će ugostiti ovoga petka, 29. svibnja, na lokaciji parkirališta zračne luke Franjo Tuđman u Velikoj Gorici, uz poštivanje svih pravila i ograničenja koja su se izrodila u ovoj nezahvalnoj situaciji. Idealna je to prilika da se svi napokon opuste i prepuste koncertnom uživanju kao što su nekada.

“Dva mjeseca čamljenja u kući je napokon gotovo! Prve probe su odrađene, pravi melem za dušu i tijelo. Kawasaki je spreman za svoj i vaš prvi drive-in koncert! Vidimo se 29. svibnja na zagrebačkom aerodromu. Mi sviramo, vi trubite, blicate i palite brisače!”, javljaju momci iz Kawasaki 3p pred ovu nesvakidašnju večer i novu vrstu koncertnih zbivanja koji su od nedavno kod nas, ali i u svijetu tek zaživjeli.

Pred event pripremite se na nekoliko jednostavnih uputa. Naime, na drive-in glazbeni festival Picnic Galactic posjetitelji će moći doći automobilom u kojem smiju biti maksimalno četiri osobe. Svaka grupa posjetitelja će zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila, a moći će se parkirati na točno određeno mjesto dok je kretanje dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje dva metra, kako javljaju iz organizacije. Osim automobilom, posjetitelji mogu doći i motorom i kombijem, a cijena ulaznice se ne mijenja.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 do 150 kuna po vozilu ovisno o redu u kojem se nalazite. Pronaći ih možete u Dancing Bear dućanu (Gundulićeva 7, Zagreb) te na svim ostalim prodajnim mjestima Entria. Sav ostvareni prihod od prodaje ulaznica bit će doniran u humanitarne svrhe Crvenog križa Velike Gorice.

Uz najveću domaću koncertnu atrakciju i jedan od najboljih i najenergičnijih live bendova ovih prostora, Kawasaki 3p, nastupit će i plesna Discohernia te ABOP. Ulaz je otvoren od 19 sati, a koncert kreće u 20 sati.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged