whisky leaks 2nd fill zagreb 2019

Whisky Leaks ponovno oduševio posjetitelje – radionica Old & Rare vrhunac dvodnevnog sajma

U hotelu Palace u Zagrebu, u petak i subotu, 11. i 12. listopada 2019. godine održan je Whisky Leaks 2nd Fill sajam za sve ljubitelje whiskyja koji je i ove godine oduševio sve posjetitelje. Posjetitelji su mogli probati mnoge probrane svjetske whiskyje među kojima su Kilchoman, Kavalan, Mars Shinshu, Douglas Laing, BenRiach i mnogi drugi.


Za poznavatelje i one znatiželjne koji su željeli naučiti više organizirane su stručno vođene radionice koje su bile svojevrsno putovanje kroz zemlje iz kojih dolaze najbolji svjetski whiskyji.

Radionica Old & Rare Angusa MacRailda, jednog od najpoznatijih whisky znalaca, obožavatelja i predavača bila je vrhunac dvodnevnog programa te su samo najsretniji imali priliku čuti i probati iznimno vrijedne i rijetke primjerke ovog čarobnog pića.

Radionica Kilchoman – Farm Destillery koju je vodio Tomislav Ruszkowski imala je i humanitarni karakter u suradnji s Rotary klubom Zagreb Agram te je dio prihoda od prodanih ulaznica namijenjen ključnom Rotary projektu End Polio Now.

Ovoj humanitarnoj radionici pridružili su se Jadranka Sloković, Čedo Prodanović, Ankica Mamić, Dubravko Kmetović, Marija Stilinović Bjelica, dr. Tomislav Vlahović, Marinko Benić, Zlatko Mateša, Dragan Marković, Siniša Bjelica te mnogi drugi.

Mnogi whiskyji koji su predstavljeni na ovom sajmu, a i brojni drugi od sada će biti dostupni u ponudi Palace hotela te izloženi u posebnim ručno izrađenim vitrinama. Time će Palace Hotel Zagreb postati mjesto okupljanja istinskih zaljubljenika u whisky.

“Drago nam je da se iz godine u godinu zajednica pravih ljubitelja whiskyja povećava, što je potvrdio interes za ovaj sajam i organizirane radionice. Želja nam je da ovaj sajam postane tradicija te da se tako širi kultura uživanja u ovom vrhunskom piću”, rekao je Zlatko Ivkić, direktor tvrtke Fine stvari koja je organizator sajma.

rene bakalović / whisky leaks zagreb 2019

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged