lidl zagreb špansko - prodajni tim - 2019

Lidl Špansko – otvorena stota trgovina u Hrvatskoj ovog trgovačkog lanca

Nakon 13 godina poslovanja u Hrvatskoj, trgovački lanac Lidl Hrvatska otvorio je svoju stotu trgovinu i to u zagrebačkoj četvrti Špansko. Osim što je jubilarna stota u Hrvatskoj, trgovina u Španskom je 14. po redu u Zagrebu.

Lidlova proslava povodom otvorenja stote trgovine danas se obilježava nacionalno. Naime, samo danas, Lidl je za sve svoje kupce pripremio 100 proizvoda po super atraktivnim cijenama koji će biti dostupni u svih 100 trgovina diljem Lijepe Naše.


Otvorenje stote trgovine samo je jedan od uspjeha koje je Lidl ostvario u Hrvatskoj, a do kraja godine planira otvorenje još dvije trgovine – jedne nove u Splitu i jedne preuređene u Poreču.

Čast simboličnog rezanja vrpce na otvorenju stote trgovine pripala je voditelju trgovine Tomislavu Karauli, i to uz pomoć hrvatskih rukometnih reprezentativaca Zlatka Horvata, Marina Šipića i Davida Mandića. Program otvorenja moderirala je voditeljica i pjevačica Sanja Doležal, a posjetitelje su uveselili preslatki mališani iz Kulturno – umjetničkog društva Croatia.

Lidl je i ovo otvorenje tradicionalno popratio donacijom i cjelodnevnim zabavnim programom

Time je tvrtka još jednom pokazala da brine o onima kojima je pomoć najpotrebnija. Donacija od 100.000 kuna u proizvodima uručena je udruzi Mali zmaj koja pomaže nezbrinutoj djeci i siromašnim obiteljima.

Za kupce stote trgovine u Španskom, Lidl je pripremio cjelodnevni zabavni program u blagdanskom kutku – uz DJ-a, kolo sreće te besplatne krafne, kavu, čaj i kuhano vino. U sklopu partnerstva Lidla i Hrvatskog rukometnog saveza, rukometni reprezentativci koji su prisustvovali otvorenju najsretnijim su kupcima dijelili potpisane rukometne lopte.

“Još od otvaranja prvih trgovina 2006. godine u Hrvatskoj, uvijek smo se trudili našim kupcima osigurati kupnju najkvalitetnijih proizvoda po najboljim cijenama. Danas kada diljem Hrvatske imamo 100 trgovina, naša filozofija, koju prepoznaju i naši kupci, i dalje je jednostavnost i učinkovitost. Sretni smo jer kupcima iz godine u godinu, osluškujući njihove potrebe, pružamo sve ugodniju kupnju i još zanimljiviji asortiman. Naš današnji uspjeh ne bi bio moguć bez povjerenja naših kupaca, koje nam poklanjaju već 13 godina. Hvala im od srca!”, rekla je Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija.

O trgovini Lidl Špansko

Novi koncept gradnje i dizajna, prema kojem je sagrađena i stota Lidlova trgovina, podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih 125), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost te atraktivan izgled. U novoj trgovini, baš kao i u ostalih 99 diljem Hrvatske, Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Radno vrijeme nove trgovine na Ljubljanskoj aveniji 2 u Španskom je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sati te nedjeljom od 8 do 21 sati. Više o Lidlu doznajte na mrežnim stranicama lidl.hr.

Tagged