dance hall - the pub hall zagreb :: 2023.

The Pub Hall Zagreb – impresivan prostor za organizaciju svih vrsta zabava

Zagreb osvježava svoju industriju evenata nudeći ponovno nešto novo – impresivan novi prostor za organizaciju zabava svih vrsta – The Pub Hall! I dodajmo, kombinacijom prekrasnog uređenja i profesionalne usluge, u želji da klijentima pruži ambijent za najbolju proslavu, u Zagrebu je tako stvoreno novo fantastično mjesto za održavanje nezaboravnih događaja.


Jedinstven ambijent ove lijepe dvorane koja se prostire na dvije etaže odvojene drvenim stubištem, čine prostornu cjelinu koja u donjem dijelu ima drvene barske stolove, dok u gornjem dijelu dominiraju kožnati crni separei s pogledom na prostrano prizemlje. Opuštajući ambijent koji prima do 250 osoba naglašen je šarmantnim dekoracijama. A posebno dizajnirana rasvjeta prema želji klijenta može mijenjati cijeli interijer i raspoloženje… Stoga, za The Pub Hall Zagreb se slobodno može reći da pruža zasebno kreirane priče.

Kao takva, ova impresivna dvorana vrlo je brzo postala omiljeno mjesto za održavanje manjih poslovnih sastanaka. Ali i konferencija, prezentacija, koktel-partyja, proslava rođendana, vjenčanja ili svečanih večera. A cilj The Pub Halla je da svaki događaj bude jedinstveno iskustvo koje će zadovoljiti posjetitelje. The PUB Hall smješten je na zagrebačkoj adresi Savska 141. I dodajmo, udaljen je samo 15-ak minuta od strogog centra grada te je lako dostupan i javnim prijevozom. Više o ovom novom event-centru doznajte na njihovom Instagram profilu.

Tagged