chantal design zagreb - barbara kotarski - 2020

Što odjenuti za ljetnu sezonu? Odgovor daje nova modna kolekcija Chantal Designa

Vlasnica mladog modnog brenda Chantal Design, modna dizajnerica Josipa Guja predstavila je novu kolekciju za ljeto koja će svim zaljubljenicama u modu dati odgovor na pitanje: što odjenuti za ljetnu sezonu i što ponijeti sa sobom na odmor kako bismo bile spremne za sve vruće izazove. Bez obzira hoćete li provesti ljeto na vrućem gradskom asfaltu ili negdje uz obalu, novi odjevni komadi iz kolekcije Chantal Desing idealni su za sve prohtjeve.

Kolekcija kojom dominiraju lepršave haljine, košuljice te neizostavne it majice s jastučićima, napravljena je od najfinijeg pamuka koji je nosiv u svim prigodama – od odlaska na posao i kavu pa sve do nezaboravnog noćnog izlaska.

Kolekcija je snimljena na ulicama Zagreba, a pred fotoobjektivom iskusnog Borisa Matakovića zasjale su prekrasne Sara Siladji i Barbara Kotarski čiju je prirodnu ljepotu dodatno naglasio nježni make up Ivane Vukšić.

Cijelu kolekciju možete pogledati na službenom Facebook profilu Chantal Designa na adresi facebook.com/chantaldesignstore/.

chantal design zagreb - sara siladji i barbara kotarski - 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -