spar - jednokratna ambalaža za rinfuznu robu - 2020

SPAR trgovine rade od 8 do 17 sati – uvedena pakiranja za pekarske proizvode i rinfuznu robu

Sve SPAR i INTERSPAR trgovine u cijeloj Hrvatskoj rade od 8 do 17 sati, prema uputama i nalogu Kriznog stožera. Kako bi omogućili opskrbu hrvatskim građanima, s radom nastavljaju sve SPAR i INTERSPAR trgovine. Među njima su i trgovine u trgovačkim centrima koji su zatvoreni – Interspar Arena centar, Interspar City Center One East, Interspar City Center One West, Interspar Garden Mall – Supernova, Interspar Buzin – Supernova, Interspar Emmezeta i Interspar King Cross. Slijedeći upute Nacionalnog stožera, uvedene su i regulacije ulaska u trgovine uz održavanje propisanog razmaka.

Nakon izvanredne situacije s potresom u gradu Zagrebu koji se dogodio 22. ožujka 2020. godine, građevinski stručnjaci su obišli sve SPAR filijale te utvrdili mogućnost nastavka rada za sve trgovine, osim trgovine u Jurišićevoj ulici u zgradi Hrvatske pošte.

SPAR uveo pakiranja za pekarske proizvode i rinfuznu robu

Kako bi pružili maksimalnu zaštitu svim svojim kupcima, u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama pekarski proizvodi s polica i iz samoposlužnih vitrina pakiraju se u jednokratnu ambalažu. Također, uvedena su pakiranja različitih doziranja i na suhu rinfuznu robu u košarama koja podrazumijeva orašaste plodove i sušeno voće.

Ovime se osiguravaju dodatne mjere prevencije za kupce kako bi se u nabavci osnovnih namirnica u trgovinama osjećali što sigurnije.

U svim SPAR i INTERSPAR trgovinama osigurane su i vizualne oznake koje kupce pozivaju na pridržavanje obaveznog razmaka od dva metra te ih se poziva da se odgovornim ponašanjem pridržavaju svih mjera zaštite koje propisuju nadležne službe.

Na taj način štitite sebe, djelatnike, ali i cijelu zemlju.

spar - jednokratna ambalaža za pekarske proizvode - 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged