spar hrvatska - maloprodajni lanac :: 2021.

SPAR Hrvatska prilagođava radno vrijeme poslovnica za božićno-novogodišnje blagdane 2022.

Kako bi svojim kupcima osigurao nesmetanu opskrbu za nadolazeće božićno-novogodišnje blagdane, SPAR Hrvatska prilagodio je radno vrijeme svojih trgovina. Tako će INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj do petka, 23. prosinca 2022. godine, raditi produženim radnim vremenom do 22 sata. Iznimka je INTERSPAR hipermarket u Mall of Split, koji će u navedenom periodu biti otvoren do 21 sat.


Na Badnjak, u subotu, 24. prosinca, INTERSPAR hipermarketi radit će skraćeno do 17 sati. Skraćeno do 16 sati radit će INTERSPAR hipermarketi u Arena centru u Zagrebu i u Mall of Split. SPAR supermarketi također će raditi skraćeno do 16 ili 17 sati. Na sam Božić, u nedjelju, 25. prosinca, SPAR i INTERSPAR trgovine bit će zatvorene.

SPAR Hrvatska i na blagdan Sv. Stjepana radi prilagođeno

Na blagdan Svetog Stjepana, u ponedjeljak, 26. prosinca, radno vrijeme poslovnica također će biti prilagođeno i sve trgovine će raditi do 14 sati. Iznimka je INTERSPAR hipermarket Zadar koji će raditi do 18 sati te INTERSPAR hipermarket u riječkom Tower Centru koji će raditi do 21 sat. INTERSPAR hipermarketi u trgovačkim centrima Mall of Split te Portanova Osijek taj će dan biti zatvoreni. Također SPAR supermarketi u shopping centru Supernova Zadar, na zagrebačkom Tuškancu, u ulici Vincenta iz Kastva i u Poreču bit će zatvoreni.

Na Silvestrovo, u petak, 31. prosinca, INTERSPAR hipermarketi radit će po prilagođenom radnom vremenu do 16 ili 17 sati, dok će svi SPAR supermarketi raditi do 17 sati. Na Novu godinu, u nedjelju, 1. siječnja 2023. godine, trgovine neće raditi. Točna radna vremena pojedinih trgovina po svim lokacijama u Hrvatskoj kupci mogu provjeriti na službenoj mrežnoj stranici na adresi spar.hr.

Tagged