muller zaprešić - trgovački centar hey park :: 2022.

Muller otvara poslovnicu u Zaprešiću i to u sklopu novog Hey Parka

Stanovnici Zaprešića i okolice moći će i od četvrtka, 22. rujna 2022. godine u svom vlastitom gradu kupovati u trgovini lanca Muller. Nova poslovnica otvara svoja vrata u užem centru grada – na adresi Ulica Dr. Ante Starčevića 22. I dodajmo, ona će biti prva od brojnih trgovina budućeg obiteljskog shopping koncepta Hey Parka Zaprešić.


Kao 86. od preko 720 poslovnica na području 7 europskih zemalja, Müller u Zaprešiću na više od 1000 kvadrata prodajnog prostora, kupcima donosi najveći izbor drogerijskog i parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana kućanstva… A tu ćete naći papirnicu, predmete ručnog rada te igračake kao i multimediju.

Muller Zaprešić će prva dva dana dati popust od 10% na račune iznad 100 kuna!

A sve posjetitelje trgovine Muller Zaprešić tijekom velikog slavljeničkog vikenda u periodu od 22. do 24. rujna samoj poslovnici očekuju brojne pogodnosti i akcije prigodom kupovine. A od njih posebno izdvajamo 10% popusta na cjelokupni asortiman proizvoda uz potrošnju iznad 100 kuna. Uz navedene popuste, Müller najavljuje i dodatne pogodnosti. Npr. tu su popusti na omiljene beauty brendove Apivitu, Biobazu, Collistar i Hugo Boss.

U slavljeničkom vikendu posjetitelje Müllera unutar Hey Parka Zaprešić osim shopping pogodnosti očekuju i brojni zabavni nagradni sadržaji. Uz bogatu nagradnu igru u trajanju od 22. do 29. rujna, posjetitelji na dan otvaranja poslovnice mogu zavrtiti kolo sreće. I ako će biti sretne ruke osvojiti jedan od brojnih poklon proizvoda!

Trgovački lanac Müller jedan je od omiljenih obiteljskih brendova

Prepoznata kvaliteta, široka ponuda robnih marki, društveno odgovorno poslovanje, razgranata mreža poslovnica u Hrvatskoj… Sve je to pozicioniralo trgovački lanac Müller kao jedan od omiljenih obiteljskih brandova. A lanac uz to svojim kupcima nudi vrhunski užitak kupovine u ugodnoj atmosferi po povoljnim cijenama.

Rast i ekspanzija broja poslovnica i ponuda asortimana koja obuhvaća sve potrebe prosječne obitelji u potpunosti se poklapa s novim konceptom… Hey Park, koji će u Zaprešiću kao i na drugim budućim lokacijama svojih trgovačkih centara, nuditi opušteno shopping iskustvo uz dodatne ugostiteljske i zabavne sadržaje za sve generacije.

Stoga, zaputite se ovog četvrtka u novu luksuznu Müller poslovnicu unutar Hey Parka Zaprešić na adresi Ulica Ante Starčevića 22. Uživajte u popustima i nagradnim igrama te pronađite nešto za sebe uz savjet uvijek ljubaznog i stručnog Müllerovog osoblja. Više o trgovačkom lancu Müller doznajte na mrežnoj adresi mueller.hr.

Tagged